Merhaba ben regl bittiği günden itibaren ovulasyon testi yapmaya başladım regl döngüm düzenli 30 günde bir oluyorum döngünün 13. Ve 14. Günü ancak bu şekilde gördüm bir daha hep silik çıktı sizce bugün yumurtlama olmuş mudur daha koyu mu olması gerekirdi ?
Merhaba ben regl bittiği günden itibaren ovulasyon testi yapmaya başladım regl döngüm düzenli 30 günde bir oluyorum döngünün 13. Ve 14. Günü ancak bu şekilde gördüm bir daha hep silik çıktı sizce bugün yumurtlama olmuş mudur daha koyu mu olması gerekirdi ?
Olmusta olabilir benimkiler en fazla bukadar koyu olur ama sonraki gun daha koyulasma ihtimalide var bazılarıninki diger cizgiden bile daha koyu çıkıyor
Sonraki günleride bakmak lazimdi silikleşene kadar bakilirsa o sekilde anlasilir
Olmusta olabilir benimkiler en fazla bukadar koyu olur ama sonraki gun daha koyulasma ihtimalide var bazıları digerinden bile koyu çıkıyor
Sonraki günleride bakmak lazimdi silikleşsene kadar bakilirsa o sekilde anlasilir