- 16 Temmuz 2022
- 125
- 21
- 18
- 25
- Konu Sahibi Merve Aktas
Bugün ovulasyon testi yaptım bakar mısınız yumurtalama günü hesap ediliyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama var gibi sanki de ben T cizgisi daha çok koyu olunca yumurtlama var diye bildim çünkü bende öyle olmuştu T çizgisi koyu çıkmıştı bende ama sen yinede değerlendir cnmBugün ovulasyon testi yaptım bakar mısınız yumurtalama günü hesap ediliyor muEki Görüntüle 3198836
Tamam cnm değerlendiririm yarında testi yapayım mı acabaYumurtlama var gibi sanki de ben T cizgisi daha çok koyu olunca yumurtlama var diye bildim çünkü bende öyle olmuştu T çizgisi koyu çıkmıştı bende ama sen yinede değerlendir cnm
Yap bakalım aslında bu testlerden de FLO denen bı adet takvimi var onu indir ben ondan faydalandım çok işe yarıyorTamam cnm değerlendiririm yarında testi yapayım mı acaba
Bunu indir
Ben kullanıyorum ve çok işime yaradıİşe yarar mi
Ama anlaşılmıyor ingilizce yaziyorBen kullanıyorum ve çok işime yaradısen indir ayarlarını yap testler le ugrasmana gerek kaldırmaz orda zaten ovulasyon dönemlerini gosderiyor
![]()
Yok cnm ne İngilizcesi bende full Türkçe amaAma anlaşılmıyor ingilizce yaziyor
Şuan çözdümYok cnm ne İngilizcesi bende full Türkçe ama
Orda bazı yerler İngilizce mış onlarla işin yok sadece kayıt ol adet tarihi felan yaz orayaAma anlaşılmıyor ingilizce yaziyor
Ben pcoslu bir bayanım adet düzensizliklerim varOrda bazı yerler İngilizce mış onlarla işin yok sadece kayıt ol adet tarihi felan yaz oraya
o zaman o takvimi kullanmayin yumurtlama doneminizi o kaswt testlerle bulun adet bitince her gun ayni saatte 2 saat sivi alimini kesin ve ilk 10 dk icinde cikan sonuca gore hareket edin. T C kadarvkoyu ya da C ya cok yakin koyu olursa bu yumurtladijiz demek. ertesi gun de testi yapin bakalim yumurtaniz catlamis miBen pcoslu bir bayanım adet düzensizliklerim var
Hmm tmm cnm ilk attığım ovulasyon testidr silik çıkmışo zaman o takvimi kullanmayin yumurtlama doneminizi o kaswt testlerle bulun adet bitince her gun ayni saatte 2 saat sivi alimini kesin ve ilk 10 dk icinde cikan sonuca gore hareket edin. T C kadarvkoyu ya da C ya cok yakin koyu olursa bu yumurtladijiz demek. ertesi gun de testi yapin bakalim yumurtaniz catlamis mi
Ben burdan pek anlamiyorum canim o sebepten yaniltmayim. her gunkinden daha koyu ise degerlendir illa kopkoyu yakalayamadiysan bile. Dedigim gibi yumurtlama gununu ancak kaset ovulasyon testlerle her gun ayni saatte yap sabirla.Hmm tmm cnm ilk attığım ovulasyon testidr silik çıkmış
Tmm cnm yarında aynı saatte tekrarlarimBen burdan pek anlamiyorum canim o sebepten yaniltmayim. her gunkinden daha koyu ise degerlendir illa kopkoyu yakalayamadiysan bile. Dedigim gibi yumurtlama gununu ancak kaset ovulasyon testlerle her gun ayni saatte yap sabirla.