Ovulasyon testime bakar mısınız

161616

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2023
9
1
1
27
025F384F-C3F9-4E59-B108-0F012AE53FE7.webp
kızlar ovulasyon testini yorumlar mısınız ilk defa kullanıyorum son üç tanesini bugün yaptım ikinci bozuk diye daha yumurtlama olmadı diye görüyorum doğru mu

Ben de bu konuda bir soru sormak istiyorum. Yeni üye olduğum için nereye yazacağımı bilemedim. Ben de ovulasyon testi yapıyorum her gün aynı saatlerde silik çıkıyor ama sonrasında baktığımda çizgi koyulaşıyor pik gününü neye göre ayarlıyorsunuz sonradan baktığınızda

Ben de bu konuda bir soru sormak istiyorum. Yeni üye olduğum için nereye yazacağımı bilemedim. Ben de ovulasyon testi yapıyorum her gün aynı saatlerde silik çıkıyor ama sonrasında baktığımda çizgi koyulaşıyor pik gününü neye göre ayarlıyorsunuz sonradan baktığınızda
Bende yeni başladım sanırım iki çizgininde aynı koyulukta olması gerekiyor

Ama ilk yaptığımda silik çizgi çıkıyor ertesi gün koyulaşıyor hepsine aynı anda baktığımda hepsi aynı şekilde koyu çizgi bir türlü hangisi pik günü anlayamıyorum

Ama ilk yaptığımda silik çizgi çıkıyor ertesi gün koyulaşıyor hepsine aynı anda baktığımda hepsi aynı şekilde koyu çizgi bir türlü hangisi pik günü anlayamıyorum
Testi yaptıktan sonra 10-15dk içindeki test geçerli diye biliyorum ama benimkiler koyulaşmıyor zaman geçse de aynı kalıyor fotoğraf at istersen bakalım

Şöyle hepsi aynı çizgiye dönüyor ertesi günü

Eklentiler

• BE3796B0-8D75-4B6A-AB41-0151F14C53A1.webp
    BE3796B0-8D75-4B6A-AB41-0151F14C53A1.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 66
Back
X