- 30 Nisan 2023
- 12
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi ummhnmaran
-
Merhaba bu hangi uygulama acabaHamile olabilirsin benim 28 mart adet tarihimde testlerim böyleydi
Şuan test yapsam çıkar mı acaba bilginiz varmıHamile olabilirsin benim 28 mart adet tarihimde testlerim böyleydi
Şuan test yapsam çıkar mı acaba bilginiz varmı
[/QUOTECCi
Çıkar ama idrarınizin rengi koyu olsun
3 saat su içmeden idrarinizi tutup yapın yada yarın ilk idrarla yapın inşallah çıkar benim adetim 3 gün gecikti gecikmenin ilk günü kan verdim negatif hala adet olmadım bence seninki çıkar ovulasyonda var gibiŞuan test yapsam çıkar mı acaba bilginiz varmı
Gebelik olabil
İnşallah seninde vardır benimde3 saat su içmeden idrarinizi tutup yapın yada yarın ilk idrarla yapın inşallah çıkar benim adetim 3 gün gecikti gecikmenin ilk günü kan verdim negatif hala adet olmadım bence seninki çıkar ovulasyonda var gibi
Evet benimkiler biraz silik resimde o kadar silik çıkmış normalde çokda silik değil . Şimdiden testi de yapıp kendimi üzmek istemiyorum diyorum ki biraz daha bekliyeyimCanım ben de ovulasyon testiyle öğrendim ama benimki t çizgisi c kadar koyuydu seninki biraz silik
Canım zaten ovulasyonda çıktıysa gebelik testinde de çıkar bence idrar testi yapEvet benimkiler biraz silik resimde o kadar silik çıkmış normalde çokda silik değil . Şimdiden testi de yapıp kendimi üzmek istemiyorum diyorum ki biraz daha bekliyeyim
Canım zaten ovulasyonda çıktıysa gebelik testinde de çıkar bence idrar testi yap
Belki çok yenidir daha adetin geçince testi tekrarlarsin inşallah vardır
İnşallah canım dua eder misinizBelki çok yenidir daha adetin geçince testi tekrarlarsin inşallah vardır
Tabiki ederimİnşallah canım dua eder misinizBir kaç gün sonra tekrarlayacağım testi
Bu hangi uygulama acaba?Hamile olabilirsin benim 28 mart adet tarihimde testlerim böyleydi
Meet youBu hangi uygulama acaba?
Siz bu şekilde olduğunda hamilemiydinizHamile olabilirsin benim 28 mart adet tarihimde testlerim böyleydi
Bunu nasıl anladınız yani ikisi de sürekli çift çizgi çıkmasından falan mı bizde anlayalım diye soruyorum bende bugün başladım da :)Gebelik olabilir
Adete yakın eğer hamileyseniz yine t çizgisi c den koyu çıkıyor hamile olunca pik gördüğünüz gün gibi çıkıyor yani gebelik olunca lh hormonu da yükseliyor o yüzden gebeliğini ovulasyon testiyle öğrenen insanlar var forumdaBunu nasıl anladınız yani ikisi de sürekli çift çizgi çıkmasından falan mı bizde anlayalım diye soruyorum bende bugün başladım da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?