Ovulasyon testime bakar mısınız

ummhnmaran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
12
2
1
24

Ovulasyon testim bu şekilde yarın adet olmam gerekiyor fakat ovulasyon neden haln daha çift çizgi bilginiz varmı ayrıyeten kasıklarımda ara ara batmalar oluyor belimde de ağrı var

Eki Görüntüle 3240548
Ovulasyon testim bu şekilde yarın adet olmam gerekiyor fakat ovulasyon neden haln daha çift çizgi bilginiz varmı ayrıyeten kasıklarımda ara ara batmalar oluyor belimde de ağrı var
Canım bende bu şekilde öğrendim hamile olduğumu hep pozitif çıkıyordu şuan 7 haftalık gebeyim

Eki Görüntüle 3240548
Şimdi senin için bir tane ovulasyon testi yapicam sana atacagim hamilelikte nasıl çıkıyor bak canim

Benimde 7. Günüm sabah test yaptım negatif çıktı normalde hiç gecikmem bu kadar ilk defa böyle oldu acaba testte sıkıntı varmıdır yoksa doğru mudur test
Bende hiç bu kadar gecikme yasamazdim en fazla 2 gün bugün gecikmenin 10. Günü duphaston kullanıyorum hayırlısı olsun ikimiz içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…