- 23 Şubat 2022
- 131
- 31
- 48
- 31
- Konu Sahibi Cocukgelisimci07
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
T cizgisiydi oda buda bugun ki testim buraz once yaptım hic bisey yok bugün ne demek ki bu ya beynim iyice karıştıSilik olan t çizgisimi c çizgisi mi acaba anlayamadim ama eger o koyu olan cizti t cizgisiyse yumurtlama demekt
Kimyasal gevelik olabiliri canm adet kanamasiyla atiliyor geneldeT cizgisiydi oda buda bugun ki testim buraz once yaptım hic bisey yok bugün ne demek ki bu ya beynim iyice karıştı
Ovulasyon testi canim bu zaten simdi doktoruma attim.gorseliKimyasal gevelik olabiliri canm adet kanamasiyla atiliyor genelde
Buraya bakabilir misiniz 15-16 pik değil miÇizginin kıpkırmızı olması, tam da yumurtlama döneminde olduğumuzu gösteriyor anladığım kadarıyla. Silik çizgi 'yumurtlama başlayacak' veya 'yumurtlama bitiyor' demek. Bu durumda bir gün sonraki testte çizgi çıkmadıysa, yumurtlama bitmiş demek oluyor.
Evet katılıyorum hakkımızda hayırlısı olsunÇizginin kıpkırmızı olması, tam da yumurtlama döneminde olduğumuzu gösteriyor anladığım kadarıyla. Silik çizgi 'yumurtlama başlayacak' veya 'yumurtlama bitiyor' demek. Bu durumda bir gün sonraki testte çizgi çıkmadıysa, yumurtlama bitmiş demek oluyor.
Merhaba, evet 15 ve 16 yumurtlama günleri olarak görünüyor :)Buraya bakabilir misiniz 15-16 pik değil mi
Peki catlama hangi gün olmuşMerhaba, evet 15 ve 16 yumurtlama günleri olarak görünüyor :)
14'ün çizgisi 17'den çok daha silik. Elbette sizi yanıltmak istemem fakat görseli görünce ben 15 atılmaya hazırlık, 16 yumurtlama olarak düşündüm açıkçası. 17'de çizginin rengi açılsa da 14'e göre çok daha belirgin. Tam tersi olsaydı, yani 15'te yumurtlama olsaydı 14 17'den daha görünür olurdu diye düşünüyorum.Peki catlama hangi gün olmuşbiraz anlamakta zorlandım kusuruma bakmayın
Ovulasyon mu bu o zamn gebelik degilOvulasyon testi canim bu zaten simdi doktoruma attim.gorseli
Laboquick de duydum ismini olmadi trendyoldan alayım simdi ben .ne olur olmaz dünü de degerlendirdik ama bakalım kısmet yaOvulasyon testi için Laboquick öneririm net gösteriyodu ben ilk ayda takip ederek hamile kaldım.
birde ona bak istersen .. bu oy olmassa. Elimde eski testlerm olsaydı gösterrdim nasıl yaptığımı.