Ovulasyon testime bakar mısınız

Cocukgelisimci07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
131
31
48
31
Kızlar bi teste bakabilirmisiniz en yüksek bu sekilde çıktı ilk defa yumurtlama mi yoksa degil mi 18.gunumdeyim

Eklentiler

• 20230512_202309.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 61
Çizginin kıpkırmızı olması, tam da yumurtlama döneminde olduğumuzu gösteriyor anladığım kadarıyla. Silik çizgi 'yumurtlama başlayacak' veya 'yumurtlama bitiyor' demek. Bu durumda bir gün sonraki testte çizgi çıkmadıysa, yumurtlama bitmiş demek oluyor.

Buraya bakabilir misiniz 15-16 pik değil mi

Eklentiler

• IMG_7469.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 48
Evet katılıyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Peki catlama hangi gün olmuş biraz anlamakta zorlandım kusuruma bakmayın
14'ün çizgisi 17'den çok daha silik. Elbette sizi yanıltmak istemem fakat görseli görünce ben 15 atılmaya hazırlık, 16 yumurtlama olarak düşündüm açıkçası. 17'de çizginin rengi açılsa da 14'e göre çok daha belirgin. Tam tersi olsaydı, yani 15'te yumurtlama olsaydı 14 17'den daha görünür olurdu diye düşünüyorum.

Ovulasyon testi için Laboquick öneririm net gösteriyodu ben ilk ayda takip ederek hamile kaldım.
birde ona bak istersen .. bu oy olmassa. Elimde eski testlerm olsaydı gösterrdim nasıl yaptığımı.

Ovulasyon testi için Laboquick öneririm net gösteriyodu ben ilk ayda takip ederek hamile kaldım.
birde ona bak istersen .. bu oy olmassa. Elimde eski testlerm olsaydı gösterrdim nasıl yaptığımı.
Laboquick de duydum ismini olmadi trendyoldan alayım simdi ben .ne olur olmaz dünü de degerlendirdik ama bakalım kısmet ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…