Ovulasyon testime bakar mısınız?

Alice0000

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
14
2
6
26
Kızlar reglim 13 gün önce başladı, ama ben ovulasyon testine bugün yani 13.günde başladım, testime bakar mısınız çizgi koyulaşır mi veya yumurtlamam geçmiş mi?

Eklentiler

• 20230703_194417.webp
    6 KB · Görüntüleme: 59
Maalesef düzenli değil duphastonla adet oldum bu ay, bilmiyorum ne kadar doğru ama incir falan yemeye çalıştım, yumurtlama testi denemek istedim ama anlamadığım bir konu
Adetiniz düzenli değilse keşke testlere adetiniz biter bitmez başlasaydınızama olsun bence kaçırmadınız çizginiz bir kaç güne daha da koyulaşacak gibi duruyor

Tekrar merhaba bu bugünkü testim sanki daha silik, acaba yumurtlamam geçmiş miydi yoksa yeni mi olacak, ya da olmayacak mı?

Eklentiler

• 20230704_172421.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 49
Tekrar merhaba bu bugünkü testim sanki daha silik, acaba yumurtlamam geçmiş miydi yoksa yeni mi olacak, ya da olmayacak mı?
Merhaba bazen lh dalgalanmaları olabiliyor vücudumuzda o yüzden böyle çıkabiliyor siz yapmaya devam edin bakalım daha da koyulaşır inşallah kaçırmamışsınızdır genelde kaç günde bir adet oluyordunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…