Merhaba dün ve bugün için ovulasyon testimi ekliyorum. Yumurtlama olmuş mudur? Dün çift çizgi görünce birlikte olduk. Bugünde çift çizgi var ama birliktelik olmadı yarın olacak. Önerileriniz nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koyu olanda yumurtlama olmuş bugün ki silikleşmiş zatenMerhaba dün ve bugün için ovulasyon testimi ekliyorum. Yumurtlama olmuş mudur? Dün çift çizgi görünce birlikte olduk. Bugünde çift çizgi var ama birliktelik olmadı yarın olacak. Önerileriniz nedir?
Merhaba 6 aydır gebe kalamıyorum geçen ay klomen+ganopepthyl kullandım ama yine olmadı ,bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ama sanırım geç başladım kullanmaya bir kontrol edebilir misiniz rica etsemKoyu olanda yumurtlama olmuş bugün ki silikleşmiş zaten
Çok teşekkür ederimÇatlama olmuş zaten ikinci gün
Çünkü hala üç gündür kasık ağrısı yaşıyorum ilk gün sağ ikinci gün sol bugün yine sağ o yüzden ara verdiğim teste tekrar başladımÇatlama olmuş zaten ikinci gün
12. Ve 13. Gün pik olup çatlama gerceklesmis gibi gördümMerhaba 6 aydır gebe kalamıyorum geçen ay klomen+ganopepthyl kullandım ama yine olmadı ,bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ama sanırım geç başladım kullanmaya bir kontrol edebilir misiniz rica etsemve rahım filmi dışında herşeye bakıldı eşim ve bende normal değerlerdeyiz
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim12. Ve 13. Gün pik olup çatlama gerceklesmis gibi gördüm
Amiiiin inşallahCevaplarınız için çok teşekkür ederimallah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
1 Mayıs pik olmuş ikide çatlamış böyle devam etmiş. 4 ünden sonra çocuk için değil canınız istiyorsa ilişki yaşayabilirsiniz. Çatlama olmuş değerlendirmişsiniz zatenMerhaba 6 aydır gebe kalamıyorum geçen ay klomen+ganopepthyl kullandım ama yine olmadı ,bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ama sanırım geç başladım kullanmaya bir kontrol edebilir misiniz rica etsemve rahım filmi dışında herşeye bakıldı eşim ve bende normal değerlerdeyiz
Çok teşekkür ederim ,iyi akşamlar diliyorum1 Mayıs pik olmuş ikide çatlamış böyle devam etmiş. 4 ünden sonra çocuk için değil canınız istiyorsa ilişki yaşayabilirsiniz. Çatlama olmuş değerlendirmişsiniz zaten