nurglbngl Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2025 13 2 1 25 18 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nurglbngl #1 Sizce bu pik mi Son düzenleme: 19 Haziran 2025
A asyakarabey Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2025 433 190 18 25 18 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nurglbngl #2 nurglbngl .!.: Sizce bu pik mi Eki Görüntüle 3606385 Genişletmek için tıkla... Tam pik değil iki çizgi aynı koyulukta yada t çizgisi c den daha koyu olması gerekiyor
nurglbngl .!.: Sizce bu pik mi Eki Görüntüle 3606385 Genişletmek için tıkla... Tam pik değil iki çizgi aynı koyulukta yada t çizgisi c den daha koyu olması gerekiyor
nurglbngl Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2025 13 2 1 25 18 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nurglbngl #3 asyakarabey .!.: Tam pik değil iki çizgi aynı koyulukta yada t çizgisi c den daha koyu olması gerekiyor Genişletmek için tıkla... Gün içinde pik olur mu acaba tekrar test yapmasam. Yarın yaparım silikleşmiş çıkarsa bugün pik olmuştur diyebilir miyiz
asyakarabey .!.: Tam pik değil iki çizgi aynı koyulukta yada t çizgisi c den daha koyu olması gerekiyor Genişletmek için tıkla... Gün içinde pik olur mu acaba tekrar test yapmasam. Yarın yaparım silikleşmiş çıkarsa bugün pik olmuştur diyebilir miyiz
A asyakarabey Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2025 433 190 18 25 18 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nurglbngl #4 nurglbngl .!.: Gün içinde pik olur mu acaba tekrar test yapmasam. Yarın yaparım silikleşmiş çıkarsa bugün pik olmuştur diyebilir miyiz Genişletmek için tıkla... Ben 1 ay kullandım sadece stres yapıyorum diye bıraktım. Sürekli pik oldu mu acaba akşam mı oldu sabah mı kaçırdım mı derken sürekli düşündürüyor. Akşama da pik olabilir yarına da
nurglbngl .!.: Gün içinde pik olur mu acaba tekrar test yapmasam. Yarın yaparım silikleşmiş çıkarsa bugün pik olmuştur diyebilir miyiz Genişletmek için tıkla... Ben 1 ay kullandım sadece stres yapıyorum diye bıraktım. Sürekli pik oldu mu acaba akşam mı oldu sabah mı kaçırdım mı derken sürekli düşündürüyor. Akşama da pik olabilir yarına da