- 11 Temmuz 2024
- 30
- 6
- 6
- 26
- Konu Sahibi camomilebyz
- #1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok. Ben en üsttekini de bir tık silik gördüm ama kurudugu icin mi bilemedim. Keske yeni yapıldığında çekseydin. Kaçıncı gününüzde yaptınız ilk ovulasyonu?Ovulasyon testime bakar mısınız ? Yumurtlama var mı sizce![]()
İlk yaptığımda da de bu şekildeydi 5 dakika sonra çekmiştim bu fotoğrafıYok. Ben en üsttekini de bir tık silik gördüm ama kurudugu icin mi bilemedim. Keske yeni yapıldığında çekseydin. Kaçıncı gününüzde yaptınız ilk ovulasyonu?
İlk ovilasyonumu 7 temmuzda yaptım adet tarihim 29 haziran, bende pcos var amh değerim 19.2 çıktı yumrutlama takibi yapıyorum, bu ay letu kullanmıştım ama tam anlamıyla da var diyemiyorum bazen silik gibi geliyor gözüme bazen de var gibi o nedenle sizlere sormak istedimYok. Ben en üsttekini de bir tık silik gördüm ama kurudugu icin mi bilemedim. Keske yeni yapıldığında çekseydin. Kaçıncı gününüzde yaptınız ilk ovulasyonu?
29 Haziran'di adet tarihim ama bende pcos var o nedenle yumurtlama ne zaman olur kestiremiyorum en net olan çizgiler attıklarımdi şu an tamamen silinmeye başladı artık ben de acaba bir umut çatlama falan mı oldu diye düşündümYok pik değil adetin nezamandı ikiside aynı koyuluktaysa pik oluyor biri silik olmacak
Canım adetinle birlikte 11. Günden sonra yap geç kalmışsın 21 gün geçmiş 14. Gün yumurtlama oluyor normalde sen adetin başladıktan somra 10. Gün yapmaya başla normal birinde bile olsa 21 gün silik çıkar29 Haziran'di adet tarihim ama bende pcos var o nedenle yumurtlama ne zaman olur kestiremiyorum en net olan çizgiler attıklarımdi şu an tamamen silinmeye başladı artık ben de acaba bir umut çatlama falan mı oldu diye düşündüm![]()
Bak sanki 16 günden sonra artmış belirginliği ama ondan önce hiç yok gibiİlk ovilasyonumu 7 temmuzda yaptım adet tarihim 29 haziran, bende pcos var amh değerim 19.2 çıktı yumrutlama takibi yapıyorum, bu ay letu kullanmıştım ama tam anlamıyla da var diyemiyorum bazen silik gibi geliyor gözüme bazen de var gibi o nedenle sizlere sormak istedim![]()
Bak sanki 16 günden sonra artmış belirginliği ama ondan önce hiç yok gibi
[/QU
Adetin 9. Gününde başladım aslında ama sadece biraz son zamanlar artar gibi oldu, okuduklarıma göre 30 günde yumurtlayan bile duydum bir umut belki olur mu diye düşünüyorum, devam etmelimiyim sizce, çok teşekkür ederim![]()
Bu pil değil demek dimi ilk defa kullanıyorumYok pik değil adetin nezamandı ikiside aynı koyuluktaysa pik oluyor biri silik olmacak
Ben adetimle birlikte 9. Günden itibaren bu testlerden yapmaya başladım ama hiç pik göremedim şu an adetime 9 gün kaldı sürekli silik ya da tek çizgi gözüküyor anlam veremiyorum ilk kez kullanıyorum bu testi hiç yumurtlamıyor olamam dimiCanım adetinle birlikte 11. Günden sonra yap geç kalmışsın 21 gün geçmiş 14. Gün yumurtlama oluyor normalde sen adetin başladıktan somra 10. Gün yapmaya başla normal birinde bile olsa 21 gün silik çıkar