Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degerlendir cnm uc gununuKızlar bu pik mi
Dün test yaptım 10 dk dan sonra silik çıktı bugün yaptım bu şekilde çıktı zaten çıkar çıkmaz değerlendirdik yarın ve diğer günü de mi değerlendirmek gerekiyormuş ve pik olduktan ne kadar sonra yumurta çatlıyorDegerlendir cnm uc gununu
Değişiyor canım benim iki gün pik ti 3. Gün çatladı sen 3 gün değerlendir sonra gün aşırıDün test yaptım 10 dk dan sonra silik çıktı bugün yaptım bu şekilde çıktı zaten çıkar çıkmaz değerlendirdik yarın ve diğer günü de mi değerlendirmek gerekiyormuş ve pik olduktan ne kadar sonra yumurta çatlıyor
Ben devam edicem test yapmaya zaten bakalım teşekkür ederimDeğişiyor canım benim iki gün pik ti 3. Gün çatladı sen 3 gün değerlendir sonra gün aşırı
Et canım tamamen silikleşene kadar yap testiniBen devam edicem test yapmaya zaten bakalım teşekkür ederim![]()
Ben uc gun arka arkaya denedim cogu doktor oyle oneriyor diye bende oyle yaptim iliski sonrasi biraz yatakta uzandim bekledim sonra kalktim dus aldim catladiginda hamilelik oluyor diyorlar ama degisiyi bncce buDün test yaptım 10 dk dan sonra silik çıktı bugün yaptım bu şekilde çıktı zaten çıkar çıkmaz değerlendirdik yarın ve diğer günü de mi değerlendirmek gerekiyormuş ve pik olduktan ne kadar sonra yumurta çatlıyor
Aylardır deniyoruz olmuyor sürekli test yaptım ama asla pik yakalayamadım adetten bir hafta sonra başlıyordum testlere bugün değilden sonraki beşinci gün hep geç başlamışım ondan pik yalalayamamışım ama yine de o dönemlerde illakş denediğimiz günler oluyordu bi türlü tutturamadık umarım bu ay hüsranla sonuçlanmazBen uc gun arka arkaya denedim cogu doktor oyle oneriyor diye bende oyle yaptim iliski sonrasi biraz yatakta uzandim bekledim sonra kalktim dus aldim catladiginda hamilelik oluyor diyorlar ama degisiyi bncce bu
İnsallah cnm ümitsizlige kapilma hemen belki bu ay olurAylardır deniyoruz olmuyor sürekli test yaptım ama asla pik yakalayamadım adetten bir hafta sonra başlıyordum testlere bugün değilden sonraki beşinci gün hep geç başlamışım ondan pik yalalayamamışım ama yine de o dönemlerde illakş denediğimiz günler oluyordu bi türlü tutturamadık umarım bu ay hüsranla sonuçlanmaz
İnşallah yaİnsallah cnm ümitsizlige kapilma hemen belki bu ay olur
Benim de dün akşam pik oldu bugün tekrar bakacağım sizin sat ne zaman pekiKızlar bu pik mi
Bnm 25 idi suan bat bekliyorumBenim de dün akşam pik oldu bugün tekrar bakacağım sizin sat ne zaman peki
4 ağustosBenim de dün akşam pik oldu bugün tekrar bakacağım sizin sat ne zaman peki
Evet sizinle aynı son adet tarihi benimde 4 ağustos büyük ihtimalle 29 ağustos beklenen adet tarihinizSat bat bunları bile bilmiyorum
En son 4 Ağustos’ta adet oldum yeni adetim de 3 Eylül’de bekliyorum en geç
Çünkü yumurtlamadan 14 yada 15 gün sonra adet olunması gerekiyorSat bat bunları bile bilmiyorum
En son 4 Ağustos’ta adet oldum yeni adetim de 3 Eylül’de bekliyorum en geç
Evet doğru iki aydır 28. Günde adet oluyorumÇünkü yumurtlamadan 14 yada 15 gün sonra adet olunması gerekiyor
Bakalım değerlendirelim 15 gün sonra neler olcakÇünkü yumurtlamadan 14 yada 15 gün sonra adet olunması gerekiyor