Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben pcos hastasıyım da yanıltıcı bi sonuç mudur acaba ?Pik olmuş bence. Değerlendirin
Pcosun testler üzerinde etkisini bilmiyorum. Değerlendirmekten zarar gelmez.Ben pcos hastasıyım da yanıltıcı bi sonuç mudur acaba ?
Çok teşekkür ederimPcosun testler üzerinde etkisini bilmiyorum. Değerlendirmekten zarar gelmez.
Doktoruma danıştım pcoslu olsanda yap dedi ama burda başka konuları okurken pcosta hep pik yapıyo diye okudum ordada ama işte bi umut. Belki pcoslu olup yapan vardır.Canım merhaba konu pcos lular sureklı pik gosterıyor . Ana kimilerınde sorun olmuyor herkes de olduğu gıbı gosterıyor . Degerlendır sen pcos lu olduğun ıcın pik den sonra bırakma devam et kendı vücudunu tanıyana kadar
Dedım ya canın kımılerınde sorun olmuyor bunu sureklı pik gormedıgın zaman anlarsın . Devam et senDoktoruma danıştım pcoslu olsanda yap dedi ama burda başka konuları okurken pcosta hep pik yapıyo diye okudum ordada ama işte bi umut. Belki pcoslu olup yapan vardır.
TamamdırDedım ya canın kımılerınde sorun olmuyor bunu sureklı pik gormedıgın zaman anlarsın . Devam et sen
Birde bişey daha sormak istiyorum. sabah akşam mı yapmak gerekiyorTamamdırteşekkür ederim
Birde bişey daha sormak istiyorum. sabah akşam mı yapmak gerekiyor
Testi sabah akşam mı yapmak gerekiyor?Dedım ya canın kımılerınde sorun olmuyor bunu sureklı pik gormedıgın zaman anlarsın . Devam et sen
Öğlen 2 gibi. 2 saat öncesinde sıvı tüketimini azaltTesti sabah akşam mı yapmak gerekiyor?
Akşam yapmama gerek yok o zamanÖğlen 2 gibi. 2 saat öncesinde sıvı tüketimini azalt
Bazıları sabah akşam şeklinde de yapıyor. Size kalmış. Ancak sabah ilk idrar ile yapmanız önerilmiyorAkşam yapmama gerek yok o zaman
Tamamdır teşekkürlerBazıları sabah akşam şeklinde de yapıyor. Size kalmış. Ancak sabah ilk idrar ile yapmanız önerilmiyor
Ben günde 2 kere yaptım yıne de sonuç elde edemedım . Normalde günde 1 kere aynı saatte yapmak yeterli . Sabah ılk ıdrarla yapmamalısın doğru sonuç vermez bır de 2 saat önce sıvı alımını kes. Ben her gün 5 de yapıyorum normalde .Testi sabah akşam mı yapmak gerekiyor?
Neden sonuç alamadınız ki acaba ? Sizde de pcos var muBen günde 2 kere yaptım yıne de sonuç elde edemedım . Normalde günde 1 kere aynı saatte yapmak yeterli . Sabah ılk ıdrarla yapmamalısın doğru sonuç vermez bır de 2 saat önce sıvı alımını kes. Ben her gün 5 de yapıyorum normalde .
Yok canım hamıle kalamıyorum malesefNeden sonuç alamadınız ki acaba ? Sizde de pcos var mu
Yok canım
Herşeyin hayırlısı üzülmeyin .Yok canım hamıle kalamıyorum malesef