Bunu da sabah yaptım 5 dk içinde çıktı erken test daha belirgin di pembeydi bu da pembe duruyor ama emin olamadımTest markası nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu da sabah yaptım 5 dk içinde çıktı erken test daha belirgin di pembeydi bu da pembe duruyor ama emin olamadımTest markası nedir
Merhaba huna bakılarak pik. Olup çatlayan var mı acaba pcos var bende de inositol kullanıyorum geçen duphaston kullandım bittiEvet cnm herkeste farkli oluyo kiminde akinti vs olmuyor hic
Yani bebetime güvenilir mi bilmiyorum ama bu attığınız test de var gibi duruyor. Kan testi verin sonuç netleşir. Hayırlı olsun inşallah vardırBunu da sabah yaptım 5 dk içinde çıktı erken test daha belirgin di pembeydi bu da pembe duruyor ama emin olamadım
Öğleden sonra gidicem bence de var ikisinde de çıktı zaten vardır diye düşünüyorum erken olduğundan kasette silik çıktıYani bebetime güvenilir mi bilmiyorum ama bu attığınız test de var gibi duruyor. Kan testi verin sonuç netleşir. Hayırlı olsun inşallah vardır![]()
Cnm sanki 21 inde yumurtlaman olmus gibiMerhaba huna bakılarak pik. Olup çatlayan var mı acaba pcos var bende de inositol kullanıyorum geçen duphaston kullandım bitti
Hayirli olsun cnm reglin ne zmnHamileyim testim pozitif 65 çıktı![]()
2 gün sonraHayirli olsun cnm reglin ne zmn
Regl oldun mu cnm soncun ne2 gün sonra
Hayır olmadım sabah kan verdim 1200 çıktı regl 4 gün geçmiş olduRegl oldun mu cnm soncun ne
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahHayır olmadım sabah kan verdim 1200 çıktı regl 4 gün geçmiş oldu
Masallah cnm hayirli olsun insallahHayır olmadım sabah kan verdim 1200 çıktı regl 4 gün geçmiş oldu
ArtimedSağlıkla kucağına alırsın inşallahkullandığın ovulasyon testinin markası neydi
Çok teşekkür ederim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallahMasallah cnm hayirli olsun insallah