K kalp0606 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2025 43 12 3 19 Pazartesi 23:03 Konu Sahibi Konu Sahibi kalp0606 #21 selogi .!.: Tabi ki olur. Hatta test yapmayanlar böyle ilerliyor olası bir yumurtlamayı kaçırmamış oluyorsunuz. Yalnız göreceksiniz piki 1 hafta içinde :) hayırlısı olsun hakkınızda. Yaş kaç ayıp deği Genişletmek için tıkla... selogi .!.: Genceciksinizz maşallah. Kolaylıkla olur. İlk lh testi yaptığımda kaçırdım sanmıştım. İnatla yapmaya devam edip piki gördüm sonunda. Genişletmek için tıkla... Bende kaçırmiyayim diye günde 2 kere yapıyorum ama 1 kere yapsam daha makul olur yani dediğim gibi benim korkum bir sorun olmasından yani
selogi .!.: Tabi ki olur. Hatta test yapmayanlar böyle ilerliyor olası bir yumurtlamayı kaçırmamış oluyorsunuz. Yalnız göreceksiniz piki 1 hafta içinde :) hayırlısı olsun hakkınızda. Yaş kaç ayıp deği Genişletmek için tıkla... selogi .!.: Genceciksinizz maşallah. Kolaylıkla olur. İlk lh testi yaptığımda kaçırdım sanmıştım. İnatla yapmaya devam edip piki gördüm sonunda. Genişletmek için tıkla... Bende kaçırmiyayim diye günde 2 kere yapıyorum ama 1 kere yapsam daha makul olur yani dediğim gibi benim korkum bir sorun olmasından yani
selogi 🦥🐾🐦🔥🪵🪺🪨🌙🫧🍪🍫🍿🧋🧘🏻♀️🏇🏼🛴⛰️🪄☪️ Kayıtlı Üye 25 Ekim 2025 294 104 18 32 Pazartesi 23:08 Konu Sahibi Konu Sahibi kalp0606 #22 kalp0606 .!.: Bende kaçırmiyayim diye günde 2 kere yapıyorum ama 1 kere yapsam daha makul olur yani dediğim gibi benim korkum bir sorun olmasından yani Genişletmek için tıkla... Anladım. Bir kez yeter dediğiniz gibi. Stres yapmayın
kalp0606 .!.: Bende kaçırmiyayim diye günde 2 kere yapıyorum ama 1 kere yapsam daha makul olur yani dediğim gibi benim korkum bir sorun olmasından yani Genişletmek için tıkla... Anladım. Bir kez yeter dediğiniz gibi. Stres yapmayın
K kalp0606 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2025 43 12 3 19 Salı 23:18 Konu Sahibi Konu Sahibi kalp0606 #23 En sondaki akşam ki yaptığım ve yapmamın sebebi birden karnımın agrimasi ve regli olacak gibi belim karnim agridi birden bende anlamadım Eklentiler IMG_20251125_230100.webp 31,4 KB · Görüntüleme: 4
En sondaki akşam ki yaptığım ve yapmamın sebebi birden karnımın agrimasi ve regli olacak gibi belim karnim agridi birden bende anlamadım