• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testime bakar mısınız

Ben loquick ile yaptığım testim böyle çıkmıştı tam C kadar koyu olmamıştı am sonra böyle çatlama gördüm ve o ay adetim olması gerektiği gün geldi. Yani bu çatlama olabilir bugünü de değerlendirin mutlaka
Bakar mısınız bu

Eklentiler

• image-1764947334903.webp
    image-1764947334903.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 22
Bakar mısınız bu
Bu daha net ama yapmaya devam et bende iki aydır yapıyorum testleri çok da net bilgim yok yanıltmak istemem siz değerlendirmekle birlikte test yapmaya da devam edin ben hem test yapıp hem de gün aşırı ilişkiyle gittim ama bu ay testim netti o yüzden çaylamayı da değerlendirebildim size atayım testlerimi belki bir fikir verir benimde pik 28 29 çatlama 30

Eklentiler

• IMG_8497.webp
    IMG_8497.webp
    113,1 KB · Görüntüleme: 17
Bakar mısınız bu

Bu test pik olmuş devam edin yapmaya ve değerlendirin çatlayana kadar ve tabi çatlama günüde değerlendir
Muhtemel bugün çatladı çünkü ağrım vardı ve çatlama ağrısı sanırım karnimda bir kaç saat süren rahatsız edici şişlik kasıklarıma kramp şeklinde ağrı bunlar çatlama in başladığını işaret ediyor bugünü değerlendirdim zaten yarınida değerlendiricem hakkımızda hayırlısı bakalım

Eklentiler

• image-1764941921277.webp
    image-1764941921277.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 8
Bu daha net ama yapmaya devam et bende iki aydır yapıyorum testleri çok da net bilgim yok yanıltmak istemem siz değerlendirmekle birlikte test yapmaya da devam edin ben hem test yapıp hem de gün aşırı ilişkiyle gittim ama bu ay testim netti o yüzden çaylamayı da değerlendirebildim size atayım testlerimi belki bir fikir verir benimde pik 28 29 çatlama 30
Teşekkür ederim bende bugün oldu yani çok net bellii çünkü ama değerlendirdim çok şükür hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Muhtemel bugün çatladı çünkü ağrım vardı ve çatlama ağrısı sanırım karnimda bir kaç saat süren rahatsız edici şişlik kasıklarıma kramp şeklinde ağrı bunlar çatlama in başladığını işaret ediyor bugünü değerlendirdim zaten yarınida değerlendiricem hakkımızda hayırlısı bakalım
Hayırlısı olsun

Back
X