• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testime bakar mısınız

luckWoman

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
93
Puanlar
13
Kızlar dün gece yatmadan önce test yaptım pik sanırım hemen değerlendirdik fotoğraf atsam yorumlar mısınız çatlama olmuş mu ona göre bugünü de değerlendireceğim dün saat akşam 9 da başlayan sağ kasık ağrısı gece 3 e kadar devam etti şuan hiç ağrım yok acaba çatladı mı ( en alttaki testi az önce yaptım

Eklentiler

• IMG_0203.webp
    IMG_0203.webp
    19 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_0202.webp
    IMG_0202.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar dün gece yatmadan önce test yaptım pik sanırım hemen değerlendirdik fotoğraf atsam yorumlar mısınız çatlama olmuş mu ona göre bugünü de değerlendireceğim dün saat akşam 9 da başlayan sağ kasık ağrısı gece 3 e kadar devam etti şuan hiç ağrım yok acaba çatladı mı ( en alttaki testi az önce yaptım
7 Mart pik çatlama da olmuş ama zaten çatlama olunca da bırakmayın diyolar bugünü de değerlendir kesin

Canım en koyu 7 si ama pik mi emin olamadım fotoğraf kalitesi düşüyor burada iki çizgi de aynı renk mi

Kızlar bişey sorucam benim akıntım devam ediyor şeffaf böyle hafif uzayan türden Ovulasyon testini dün de yaptım çok az silik çıktı çatlamış acaba kaçırdım mı günü 6.7 si ilişki oldu sizce ihtimal varmı tutar mı 🥺

Back
X