• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testime bakar mısınız

mavili07

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
76
Puanlar
13
canlarımm ovülasyon testleri elimde bitmişti eczaneden almıştım 2 gün önce artimed marka normalde güvenmediğim için kullanmıyordum o markayı ama mecbur aldım 2 gün yaptım dün pik oldu bugünde tesadüfen bi tane laboquick marka ovülasyonum kalmış onu yaptım silik çıktı bugün çatlamış mı bi bakar mısınız bugünü de değerlendirmeli miyim önceki 2 günü değerlendirdim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 25
canlarımm ovülasyon testleri elimde bitmişti eczaneden almıştım 2 gün önce artimed marka normalde güvenmediğim için kullanmıyordum o markayı ama mecbur aldım 2 gün yaptım dün pik oldu bugünde tesadüfen bi tane laboquick marka ovülasyonum kalmış onu yaptım silik çıktı bugün çatlamış mı bi bakar mısınız bugünü de değerlendirmeli miyim önceki 2 günü değerlendirdim
Catlama var bence

Ortadaki pik

2 gün üst üste yaptık bugünde yapmalı mıyım sence ya valla kaç aydır deniyoruz artık tutsun istiyorum
Hayır yapmanıza gerek yok pili yakalamışsınız belinizin aştona iki yastık koyup 1saat bekleyin pik günleri ve hergun ilişki yapmak iyi değil iki günde bir hergun sperm akışı olması iyi birsey değil ve stres yapmayın en önemlisi

Back
X