Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar merhaba ilki 23 temmuz ikinci 24 üçüncü 25 dördüncü 26 temmuz saat 12:00 koyu çıkınca akşam bir daha yaptım 21:00 da silik çıktı sizce dün yumurtlama günüm müydü
Eki Görüntüle 3808115
kızlar merhaba ilki 23 temmuz ikinci 24 üçüncü 25 dördüncü 26 temmuz saat 12:00 koyu çıkınca akşam bir daha yaptım 21:00 da silik çıktı sizce dün yumurtlama günüm müydü
Bence yumurtlama değil her gün aynı saatte ve 2 sıvı içmeden yapacan bak benimkileree cızgiler aynı olacak 21 ve 22 yumurtlama çatlama da 23 yavaştan sılıkleşmiş
Eki Görüntüle 3808115
Aynen dün pik görmüşsün ama daha öncesinde de ilişki olduysa spermler 3 5 gün canlı kalıyor diyorlar zaten pik dışında hamile kalmayacaksın diye birşey yok sadece oran düşük sen öyle düşünme yasa ilişkini gerisi Allah'tan