Ovulasyon testime bakar mısıniz🙏

Keskeolsa

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
339
86
18
Merhaba kizçeler testim her gün koyulaşacagina 2 günde bir bir tık koyulaşiyor hatta dünkü bugün den daha koyu neden acaba. Yumurta kalitesinden mi? Ayrıca ilk defa bu kadar uzadı yumurtlamam 16.gun oldu hala yok. Normal de en geç 14. Günde çatlardi

Eklentiler

• IMG_20231023_193204.webp
    IMG_20231023_193204.webp
    30 KB · Görüntüleme: 52
image.jpg
hayırlı akşamlar arkadaşlar ben aşılama sürecindeyim 10 Ekim de çatlatma ignesi 12 Ekim de aşılama oldum bugun 11.günüm asılama gününü de sayarsak 12 aşılamanın 7. Günğ ve 8.günğ erken gebelik testi yaptım silik cıktı bugun de ovulasyon yaptım evde test olmadığı ıcın hemen sanıye üçünde 2.cizgi çok net çıktı ama hamile miyim yarın kan vereceğim igne etkisi 12.günde kalmış mıdır ki? Bunu yaşayanlar var mı aranızda ♥️

Eklentiler

• EAF347A4-3197-40A0-AE80-340EE4E09652.webp
    EAF347A4-3197-40A0-AE80-340EE4E09652.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba kizçeler testim her gün koyulaşacagina 2 günde bir bir tık koyulaşiyor hatta dünkü bugün den daha koyu neden acaba. Yumurta kalitesinden mi? Ayrıca ilk defa bu kadar uzadı yumurtlamam 16.gun oldu hala yok. Normal de en geç 14. Günde çatlardi
Ben yerinizde olsam yumurtanın çatlaması için ne lazımsa onu uygulardım. Sağlıklı beslenme, hareketli yaşam, yumurtlamaya iyi gelen besinler gibi. Çünkü çatladı çatlayacak gibi duruyor 2 3 güne

adetten sonra ki 21. günde progesteron hormonu testı verip o ay yumurtlama olup olmadığını net olarak öğrenebilirsiniz.

Ben yerinizde olsam yumurtanın çatlaması için ne lazımsa onu uygulardım. Sağlıklı beslenme, hareketli yaşam, yumurtlamaya iyi gelen besinler gibi. Çünkü çatladı çatlayacak gibi duruyor 2 3 güne
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım organik beslenirim çok dikkat ederim yaşamım da fazla durağan değil. Ama.yasla alakalı olabilir yaş 39 çünkü.bu arada amh 3.18 çıktı normal mi bilmiyorum

Eki Görüntüle 3322509 hayırlı akşamlar arkadaşlar ben aşılama sürecindeyim 10 Ekim de çatlatma ignesi 12 Ekim de aşılama oldum bugun 11.günüm asılama gününü de sayarsak 12 aşılamanın 7. Günğ ve 8.günğ erken gebelik testi yaptım silik cıktı bugun de ovulasyon yaptım evde test olmadığı ıcın hemen sanıye üçünde 2.cizgi çok net çıktı ama hamile miyim yarın kan vereceğim igne etkisi 12.günde kalmış mıdır ki? Bunu yaşayanlar var mı aranızda ♥️
.

Back
X