- 22 Eylül 2021
- 204
- 145
- 33
- 32
- Konu Sahibi Hayvanseverbiri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuana kadar yumurtlama olmamış pko da varmış madem geç yumurtlama da olabilir siz sabırla takip edinMerhaba kızlar. Bu ay ilk defa ovülasyon testi denedim. Pco luyum. Bat 14 kasım. Sanırım yumurtlamadım benim anladığım takip ettiğim kadarıyla. Saat 12 de yaptm hepsini 2 saat sıvı alımı olmadan. Geç mi yumurtlayacağım sizce?
Sanırım geç yumurtlayacağım ya da hiç yumurtlamayacağım bu ay. Bir kaç ay doktorda hep takip ettim hiç bu kadar geç olmamıştı yumurtlamam hep takvime göre oluyordu kaçırmış olablir miyim acabaŞuana kadar yumurtlama olmamış pko da varmış madem geç yumurtlama da olabilir siz sabırla takip edin![]()
Kaçmamıştır canım ama stresten yumurta gecikebilirSanırım geç yumurtlayacağım ya da hiç yumurtlamayacağım bu ay. Bir kaç ay doktorda hep takip ettim hiç bu kadar geç olmamıştı yumurtlamam hep takvime göre oluyordu kaçırmış olablir miyim acaba
Anladım canım. Stresin de âlâsı olunca tabi insandaKaçmamıştır canım ama stresten yumurta gecikebilir
Adetten 2 gün önce bile yumurtlama görenler var. Pes etmeyinMerhaba kızlar. Bu ay ilk defa ovülasyon testi denedim. Pco luyum. Bat 14 kasım. Sanırım yumurtlamadım benim anladığım takip ettiğim kadarıyla. Saat 12 de yaptm hepsini 2 saat sıvı alımı olmadan. Geç mi yumurtlayacağım sizce?
Umarım görebilirim.. olmazsa aralıkta yine deneyeceğim napalımAdetten 2 gün önce bile yumurtlama görenler var. Pes etmeyin
Mecbur öyle canım. Benim de prolaktin değerim yüksekmiş. Adetim 2 yıldır düzensizleşmeye başlamıştı. Doktor yumurtlamanda sıkıntı var sanırım demişti. Ovulasyonda yumurtlama görmediğim oldu benim de. Kaç ay boş yere deneyip umutlandım Allah bilir. Yine de Ümit etmekten başka yolumuz yokUmarım görebilirim.. olmazsa aralıkta yine deneyeceğim napalım
Adet bittiği günün ertesi gün başladım yapmaya. Ama o zamanları atmadım size çünkü belli belirsiz silik çizgiydi hep. Ayın 22 sinde başladım ilk yapmaya. Taa ne zaman çizgi belirginleşmeye başlamış görüyorsunuzAdetin kaçıncı günü başladınız teste?
Çıkmadık candan ümit kesilmez kesinlikle. Neler duyuyoruz imkansızlar oluyor hep Rabbim ol dese yeter.. Stres çok büyük etken maalesef. Keşke elde olsa takmasakMecbur öyle canım. Benim de prolaktin değerim yüksekmiş. Adetim 2 yıldır düzensizleşmeye başlamıştı. Doktor yumurtlamanda sıkıntı var sanırım demişti. Ovulasyonda yumurtlama görmediğim oldu benim de. Kaç ay boş yere deneyip umutlandım Allah bilir. Yine de Ümit etmekten başka yolumuz yok
Aynen öyle. Prolaktin yüksekliğinin en büyük sebebi stresmiş ama dediğin gibi. Elimde değil hiç stres yapıp yapmamak. Benim de bat 14 kasım. Beraber bekleyelim. İnşallah güzel bir sonuç alırızÇıkmadık candan ümit kesilmez kesinlikle. Neler duyuyoruz imkansızlar oluyor hep Rabbim ol dese yeter.. Stres çok büyük etken maalesef. Keşke elde olsa takmasak
Merhaba kızlar. Bu ay ilk defa ovülasyon testi denedim. Pco luyum. Bat 14 kasım. Sanırım yumurtlamadım benim anladığım takip ettiğim kadarıyla. Saat 12 de yaptm hepsini 2 saat sıvı alımı olmadan. Geç mi yumurtlayacağım sizce?
Canım ben de polikistik over ver bende bu ay yaptım testi t çizgisi C çizgisi kadar koyu yada daha koyu olduğunda yumurtlama var denektirKimse yok mu yav![]()
Bugün de yaptım hiç pik görmedim henüz maalesef bakalım hayırlısı artıkCanım ben de polikistik over ver bende bu ay yaptım testi t çizgisi C çizgisi kadar koyu yada daha koyu olduğunda yumurtlama var denektir
Bekleyelim canım inşallah hayırlı haberler alırız bu ayAynen öyle. Prolaktin yüksekliğinin en büyük sebebi stresmiş ama dediğin gibi. Elimde değil hiç stres yapıp yapmamak. Benim de bat 14 kasım. Beraber bekleyelim. İnşallah güzel bir sonuç alırız![]()
İnşallah. Benim her an kalkıp test yapasım var. Zor tutuyorum kendimi vallaBekleyelim canım inşallah hayırlı haberler alırız bu ay![]()
Umarım güzel sonuçlar alırsın canımPik denilen şey arka arkaya 2 veya 3 kere yumurtlama görmek oluyor. Ben bir gün yumurtlama ertesi gün çatlama gördüm. Yumurtlama günü ile birlikte üç günü değerlendirik. Sonuç ne olur bilmiyorum ama şuan bekleyişteyim
Yapma kız daha erken ben hep öyle erken yapa yapa yıprattım kendmi vallaİnşallah. Benim her an kalkıp test yapasım var. Zor tutuyorum kendimi valla![]()