Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakar mısınız❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayvanseverbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2021
204
145
33
32
Merhaba kızlar. Bu ay ilk defa ovülasyon testi denedim. Pco luyum. Bat 14 kasım. Sanırım yumurtlamadım benim anladığım takip ettiğim kadarıyla. Saat 12 de yaptm hepsini 2 saat sıvı alımı olmadan. Geç mi yumurtlayacağım sizce?

Eklentiler

• IMG_20211105_153203.webp
    IMG_20211105_153203.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba kızlar. Bu ay ilk defa ovülasyon testi denedim. Pco luyum. Bat 14 kasım. Sanırım yumurtlamadım benim anladığım takip ettiğim kadarıyla. Saat 12 de yaptm hepsini 2 saat sıvı alımı olmadan. Geç mi yumurtlayacağım sizce?
Şuana kadar yumurtlama olmamış pko da varmış madem geç yumurtlama da olabilir siz sabırla takip edin 🌸

Şuana kadar yumurtlama olmamış pko da varmış madem geç yumurtlama da olabilir siz sabırla takip edin 🌸
Sanırım geç yumurtlayacağım ya da hiç yumurtlamayacağım bu ay. Bir kaç ay doktorda hep takip ettim hiç bu kadar geç olmamıştı yumurtlamam hep takvime göre oluyordu kaçırmış olablir miyim acaba

Sanırım geç yumurtlayacağım ya da hiç yumurtlamayacağım bu ay. Bir kaç ay doktorda hep takip ettim hiç bu kadar geç olmamıştı yumurtlamam hep takvime göre oluyordu kaçırmış olablir miyim acaba
Kaçmamıştır canım ama stresten yumurta gecikebilir

Adetten 2 gün önce bile yumurtlama görenler var. Pes etmeyin

Umarım görebilirim.. olmazsa aralıkta yine deneyeceğim napalım
Mecbur öyle canım. Benim de prolaktin değerim yüksekmiş. Adetim 2 yıldır düzensizleşmeye başlamıştı. Doktor yumurtlamanda sıkıntı var sanırım demişti. Ovulasyonda yumurtlama görmediğim oldu benim de. Kaç ay boş yere deneyip umutlandım Allah bilir. Yine de Ümit etmekten başka yolumuz yok

Adetin kaçıncı günü başladınız teste?
Adet bittiği günün ertesi gün başladım yapmaya. Ama o zamanları atmadım size çünkü belli belirsiz silik çizgiydi hep. Ayın 22 sinde başladım ilk yapmaya. Taa ne zaman çizgi belirginleşmeye başlamış görüyorsunuz😁 29 ekimdeki silik belli belirsiz çizgiye kadar neredeyse boştu yok denecek seviyede

Mecbur öyle canım. Benim de prolaktin değerim yüksekmiş. Adetim 2 yıldır düzensizleşmeye başlamıştı. Doktor yumurtlamanda sıkıntı var sanırım demişti. Ovulasyonda yumurtlama görmediğim oldu benim de. Kaç ay boş yere deneyip umutlandım Allah bilir. Yine de Ümit etmekten başka yolumuz yok
Çıkmadık candan ümit kesilmez kesinlikle. Neler duyuyoruz imkansızlar oluyor hep Rabbim ol dese yeter.. Stres çok büyük etken maalesef. Keşke elde olsa takmasak

Çıkmadık candan ümit kesilmez kesinlikle. Neler duyuyoruz imkansızlar oluyor hep Rabbim ol dese yeter.. Stres çok büyük etken maalesef. Keşke elde olsa takmasak
Aynen öyle. Prolaktin yüksekliğinin en büyük sebebi stresmiş ama dediğin gibi. Elimde değil hiç stres yapıp yapmamak. Benim de bat 14 kasım. Beraber bekleyelim. İnşallah güzel bir sonuç alırız ☺️

Kimse yok mu yav😐
Canım ben de polikistik over ver bende bu ay yaptım testi t çizgisi C çizgisi kadar koyu yada daha koyu olduğunda yumurtlama var denektir

Pik denilen şey arka arkaya 2 veya 3 kere yumurtlama görmek oluyor. Ben bir gün yumurtlama ertesi gün çatlama gördüm. Yumurtlama günü ile birlikte üç günü değerlendirik. Sonuç ne olur bilmiyorum ama şuan bekleyişteyim

Back
X