Ovulasyon testime bakar mısınızz

birsorumvar12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2023
75
16
3
26

Kızlar bu ay ilk kez bebek denedik bata 5 gün var öylesine bir ovulasyon testi yapayım dedim merak ettim böyle çıktı ne anlama geliyor acaba

Yukardan sırayla adete 9 kala 7 kala 5 kala

yorumluycak kimse yok mu tecrübesizim

Eki Görüntüle 3395001
Kızlar bu ay ilk kez bebek denedik bata 5 gün var öylesine bir ovulasyon testi yapayım dedim merak ettim böyle çıktı ne anlama geliyor acaba
Hamile olup olmadığınızı merak ediyorsanız Ovulasyon testiyle de öğrenenler var ama aynı yumurtlamadaki gibi kopkoyu olması lazım

Hamile olup olmadığınızı merak ediyorsanız Ovulasyon testiyle de öğrenenler var ama aynı yumurtlamadaki gibi kopkoyu olması lazım
bugün biraz daha koyulaştı sanki diğer günlere göre. Henüz erken diye test yapmıyorum meraktanda çatlıyorum

Adete 9 kala çok erken kaçıncı gün yumurtlama gördünüz
şuan 5 gün var ilk attığım test 5 gün kala yaptığım ovulasyon. Yumurtlamamı bilmiyorum bu ay yeni karar vermiştik test yapmadım ovulasyon testlerini sonradan almıştım evde bulunsun diye.

şuan 5 gün var ilk attığım test 5 gün kala yaptığım ovulasyon. Yumurtlamamı bilmiyorum bu ay yeni karar vermiştik test yapmadım ovulasyon testlerini sonradan almıştım evde bulunsun diye.
Yumurtlamada da gebelik olduğunda da ikisi kopkoyu olur normal zamanda zaten biri diğerinden hep silik çıkar koyuluğu önemli değil aynı koyuluk olmadıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…