Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakar mısınızzz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fatmazell

Hoşgeldiniz Zarif Hasretlerim🤍
Pro Üye
Anneler Kulübü
13 Eylül 2021
4.881
9.144
108
25
Kızlarrrr sizce 26 eylül yumurtlama mıı yakından çekilmiş fotoğrafı da atıyorum

Eklentiler

• BAFFD022-147C-4BE9-9C50-E5CDADF58AB5.webp
    BAFFD022-147C-4BE9-9C50-E5CDADF58AB5.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 112
  • 2B711E91-4C21-4BD5-82C8-4454F998958A.webp
    2B711E91-4C21-4BD5-82C8-4454F998958A.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 106
Yumurtlama olmuş çok net hadi bakalım hayırlı haberi de alırsınız inşallah
Teşekkürler bir şey daha sormak istiyorum yukarda sormayı unutmuşum dün birliktelik olmultu bugğn yumurtlamayı görünce birliktelik olacak ya yarında çatlama olursa 3 gün arka arkaya olur mu sperm hızı falan düşer mi

Teşekkürler bir şey daha sormak istiyorum yukarda sormayı unutmuşum dün birliktelik olmultu bugğn yumurtlamayı görünce birliktelik olacak ya yarında çatlama olursa 3 gün arka arkaya olur mu sperm hızı falan düşer mi
Instagramda birgebeningünlüğünde art arda ilişki öneriliyor bence bugün de olsun belli olmaz yarın hemen çatlama olabilir

Canm ben pik olup çatlama oluncaya kadar devam etmiştim birlikteliğe belki onun etkisi olmuştur bılmıyorum şükür sonuca ulaşmıştım❤

Canm ben pik olup çatlama oluncaya kadar devam etmiştim birlikteliğe belki onun etkisi olmuştur bılmıyorum şükür sonuca ulaşmıştım❤
Anladım darısı bizlere inşallah kuzum hayırşısıyla inşallah🤲🏻😍

Merhaba birşey sorucaktım yumurtlama ve çatlama denilen şey aynı şey mi acaba😀 benim bugun pik oldu. Bugünü değerlendirdik. Bazı yorumlarda çatlama olduğunda silikleşene kdr değerlendirin falan yazıyoe yumurtlama ve çatlama aynı şey mi ben ne kadar daha değerlendirmeliyim ne olur aydınlatırsanız çok sevinirim

Merhaba birşey sorucaktım yumurtlama ve çatlama denilen şey aynı şey mi acaba😀 benim bugun pik oldu. Bugünü değerlendirdik. Bazı yorumlarda çatlama olduğunda silikleşene kdr değerlendirin falan yazıyoe yumurtlama ve çatlama aynı şey mi ben ne kadar daha değerlendirmeliyim ne olur aydınlatırsanız çok sevinirim
Degerlendir canm bugunde test yap çatlama daha önemli yani yumurtlama olgunlasma demek yani belli boyuta geliyor pik oluyor siliklesince çatlama oluyor

Degerlendir canm bugunde test yap çatlama daha önemli yani yumurtlama olgunlasma demek yani belli boyuta geliyor pik oluyor siliklesince çatlama oluyor

Üstteki dün alttaki bugünün testi yani bugün çatlama mı olmuş

Eklentiler

• 3A781C8A-EBF5-4426-A392-8BC098AC451E.webp
    3A781C8A-EBF5-4426-A392-8BC098AC451E.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 58
Biz sadece dünü değerlendirebildik bugün eşim göreve gitti😞 hayırlısını nasip etsin Allah inşallah🥺
Bilemezsin belki geç çatlar canm günlük görev mi ? Yarın yine degerlendir ama gelirse yani
Benm eş gittiğinde 2 ay yok görevde yani bizimde ilk defa izni 1 aya yakın oldu raporla falan iste o zamn denk gelmişti günümüz 1 sene içinde yani

Bilemezsin belki geç çatlar canm günlük görev mi ? Yarın yine degerlendir ama gelirse yani
Benm eş gittiğinde 2 ay yok görevde yani bizimde ilk defa izni 1 aya yakın oldu raporla falan iste o zamn denk gelmişti günümüz 1 sene içinde yani
Evet günlük göreve gitmişti :( çatlayıp çatlamadığını nasıl anlayabilirim peki testte nasıl cıkıyor. Çünkü okuduğum bazı yorumlarda t çizgisi silikleştiğinde testi bırakabilirsiniz yazıyordu

Evet günlük göreve gitmişti :KK43: çatlayıp çatlamadığını nasıl anlayabilirim peki testte nasıl cıkıyor. Çünkü okuduğum bazı yorumlarda t çizgisi silikleştiğinde testi bırakabilirsiniz yazıyordu
Evet dediğin gibi t çizgisi silinmeye başladıysa çatlamadır canım o günü de değerlendirmek gerekir.

Back
X