• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız acill

Benim nerdeyse 20 gün gecikti test negatif
Benim de şu an 17. Günüm gebelik belirtileri hissetmeme rağmen negatif çıkıyor sizin belirtileriniz var mı
Farklı bir formda bir hanımefendi gecikmesinin 21.gününde pozitif sonuçla karşılaştığını söyledi

çok az bi gögüs hassasiyeti var başka bir şey yok
Benim de şu an 17. Günüm gebelik belirtileri hissetmeme rağmen negatif çıkıyor sizin belirtileriniz var mı
Farklı bir formda bir hanımefendi gecikmesinin 21.gününde pozitif sonuçla karşılaştığını söyledi

Ben doktora mesaj attım duphaston kullanıp adet olunca gelmemi söyledi. 10 gün kullandım biteli 3 gün falannoldu

25 Agustos son regl tarihim son bi kaç aydır 28 günde bir oluyorum

25 Agustos son regl tarihim son bi kaç aydır 28 günde bir oluyorum
Benim de 23 ağustos
Bilemiyom ben de ama o kadın sa adet aöktürücü kullanmasına rağmen olmamıştı en son pozitif sonuçla karşılaşmıştı belli olmaz yine de

Benim de 23 ağustos
Bilemiyom ben de ama o kadın sa adet aöktürücü kullanmasına rağmen olmamıştı en son pozitif sonuçla karşılaşmıştı belli olmaz yine de
Bende bekliyorum ümitle 14 gun gecikti hiç pozitif cikmadi benim okudugum forumda da 17 20 arasi öğrenmişler onun oncesi hep negatif cikmis

Bende bekliyorum ümitle 14 gun gecikti hiç pozitif cikmadi benim okudugum forumda da 17 20 arasi öğrenmişler onun oncesi hep negatif cikmis
Nasip diyelim artık o kadar strese sokuyor ki bu durum adet gecikmemiz belki de stres kaynaklıdır umarım psikolojik olarak rahatlayabiliriz sonrasınnasip

Back
X