- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.942
- 498
Evet ebru ablanın testi bende fark ettim bende kasetinden kullanıyorum onunEbru nün testi bir gebenin günlüğü 2 türlü testi var bende evde olan bu test
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ebru ablanın testi bende fark ettim bende kasetinden kullanıyorum onunEbru nün testi bir gebenin günlüğü 2 türlü testi var bende evde olan bu test
Adetimin 16 günü bugün genede yumurtlama olurmu sizide rahatsız ediyorum böyle durumlarda heyecanlı olunca karıştırıyorum hepEğer halen silik olursa devam edeceksin aynı koyulukta olasıya kadar c ve t aynı koyulukta olduğunda yumurtlama oluyor o koyulugu göresiye kadar teste devam
Kaset işyerinde kullanıyorum evde bu testiEvet ebru ablanın testi bende fark ettim bende kasetinden kullanıyorum onun
TesekkurlerBizim kız yeni hamile heycandan görmemiş kuzumben gördüm c koyu t silik
Yok canım estağfurullah burda olduğum sürece yazarım canım ben geçen ay 20 günde gördüm adetime 8 9 gün kala o yüzden adete 1 gün kala bile gören oluyor o yüzden sen devam etAdetimin 16 günü bugün genede yumurtlama olurmu sizide rahatsız ediyorum böyle durumlarda heyecanlı olunca karıştırıyorum hep
Kaset işyerinde kullanıyorum evde bu testi
Atarım kararsız kaldigimda teşekkürlerYok canım estağfurullah burda olduğum sürece yazarım canım ben geçen ay 20 günde gördüm adetime 8 9 gün kala o yüzden adete 1 gün kala bile gören oluyor o yüzden sen devam et![]()
Bak ben sana testlerimden atayım görAdetimin 16 günü bugün genede yumurtlama olurmu sizide rahatsız ediyorum böyle durumlarda heyecanlı olunca karıştırıyorum hep
Kaset işyerinde kullanıyorum evde bu testi
Bak ben sana testlerimden atayım gör
Biz 4 gün üst üste değerlendirmiştik kuzumDün gece 3 gibi yaptık bugün değerlendirmek gerekirmi bazıları gün aşırı yapın bazıları hergun diyor
1 si piksiz 2 si pikli yumurtlama ben ilk gün pikli gördüm yumurtlama 2 gün sürdü canım 3 de çatlamaAtarım kararsız kaldigimda teşekkürler
Doktorlar gün aşırı yapın sperm kalitesiz olir falan dedi birde sabaha karşı dedi sabaha karşı çok zor ikimizde çalışınca sabah erken ise gidiyoruzBiz 4 gün üst üste değerlendirmiştik kuzum![]()
Tmm sıvı alımını 1 saat mi 2 saat mi dikkat ediyorsunuz1 si piksiz 2 si pikli yumurtlama ben ilk gün pikli gördüm yumurtlama canım 3 de çatlama
Anladım hayırlısı olsun siz kendinize göre ayarlayın tabiikiDoktorlar gün aşırı yapın sperm kalitesiz olir falan dedi birde sabaha karşı dedi sabaha karşı çok zor ikimizde çalışınca sabah erken ise gidiyoruz
Canım bazen 1 saat bazen 1.5 saat lavabo ihtiyacıma göreTmm sıvı alımını 1 saat mi 2 saat mi dikkat ediyorsunuz
Ama 12.00 ile 16.00 akşam da 20.00 ila 22.00 arası öğlen yaptıysanız öğlen devam edin akşamsa akşam devam edinTmm sıvı alımını 1 saat mi 2 saat mi dikkat ediyorsunuz
2 gün yumurtlama görülürse 4 gün değerlendirme 1 gün görürsen 3 gün canım taze sperm DNA bozukluğunu engelliyor hergün değerlendirme yapabilirsin ama 72 saat de sperm yaşıyor denk gelmezse de bir boş bir dolu devam edersinTmm sıvı alımını 1 saat mi 2 saat mi dikkat ediyorsunuz
Hergun 16.30 gibi yapıyorumAma 12.00 ile 16.00 akşam da 20.00 ila 22.00 arası öğlen yaptıysanız öğlen devam edin akşamsa akşam devam edin
Evet kuzum illa silik çıkacak diye birşey yok bazen böyle olabiliyor çatlamış sağlıkla inşallah gebe kalırsınbugün böyle çıktı test çatlamış belli ki. Fakat genelde çoğu insanın hiç yok denecek kadar silik çıkıyor benimki hala koyu zamanla mı azalıyor.