- 17 Aralık 2013
- 2.001
- 1.408
- 358
- Konu Sahibi prensesbiri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet laboquick. İnşallah bakalımÇatlamış oluyor catladigi günü ve sonraki 3 günü değerlendirin. Sonra gün aşırıya dönersiniz insallah pozitif sonuç alirsiniz. Testin markası laboquick mi. Bende yapıyorum test bakalım hayırlısı
Adetin 22. Günü mü. C çizgisi t çizigisiyle aynı ve ya daha koyu olduğunda pik olmş oluyo. Piki gördükten sonre 3 gün ard arda birliktelik olması lazımBenim testlerimi de yorumlarda arkadaşlar sevinirim. Kafam karisti28 günde bir düzenli adet oluyorum.
22 agustos üzerindeki sayılar tarihler canimAdetin 22. Günü mü. C çizgisi t çizigisiyle aynı ve ya daha koyu olduğunda pik olmş oluyo. Piki gördükten sonre 3 gün ard arda birliktelik olması lazım
Adet bitiminden itibaren yapıyorsun testleri. Öncesinde 2 3 saat sıvı alma. En koyu çıktığında da ard arda beraberlik. Sanki 23 yazan test pik olmuş gibi22 agustos üzerindeki sayılar tarihler canim
2 saat sıvı almiyorum hergun aynı saatte yapıyorum testi 24 un de silik çıktı ama o test atmışım. Bana da 23 pik gibi geldiAdet bitiminden itibaren yapıyorsun testleri. Öncesinde 2 3 saat sıvı alma. En koyu çıktığında da ard arda beraberlik. Sanki 23 yazan test pik olmuş gibi
Ayın 22 si senın reglinin kaçıncı günüydü2 saat sıvı almiyorum hergun aynı saatte yapıyorum testi 24 un de silik çıktı ama o test atmışım. Bana da 23 pik gibi geldi
Bir önceki gebeligim de daha silik çıkmıştı ovu testim çok da dikkatle yapmadım açıkçası . Ama 23 pik 24 silik ve sonra bir tık koyu ilerliyor onu çözemedim genelde pikten sinra siliniyor
13.gunu canımAyın 22 si senın reglinin kaçıncı günüydü
Bi de kaç günde bi regl görüyosun13.gunu canım
Ya gebesin o yüzden pozitif çıkıyo ya ikinvi yumurtlama oluyo o yüzden değerlendir derim.
Ya da test bozuk bu üç ihtimalden biri. Yarın tekrar yap testleri. Eğer koyulaşmaya devam ediyosa hamile olabilirsin. Peki piki görmeden beraberlik oldu mu
28 günde bir düzenli oluyorumBi de kaç günde bi regl görüyosun
Evet belki control çizgisi kadar koyuluk olmasa da belirgin çıkar. Yarın yine yap gitgide koyulaşıyosa gebelik olabilir.Evet pikten önce de birliktelik oldu bir kaç kez açıkçası aklıma geleni yazmışsın ya yumurtluyorum tekrardan ya da hamileyim. Çünkü gebelikte ovu testi pozitif çıkar mı diye merak ettiğim için hamileyken yapmıştım ve evet poztif çıkarıyor c kadar koyu olmasada.
Ben daha yeni bugun pik gördüm. 15 eylül batSenin bat ne zaman
Ay inşallah olsun da sagliklisini kucagimiza almayı nasip etsin inşallah ikimize de hepimize deEvet belki control çizgisi kadar koyuluk olmasa da belirgin çıkar. Yarın yine yap gitgide koyulaşıyosa gebelik olabilir.
Benim de 6 Eylül önce ben sonra sen inşallah Eylül uguruyla gelsinBen daha yeni bugun pik gördüm. 15 eylül bat
Sat 16 ağustos
Yani regle 8 var. Peki önceki gebelikte regle kaç kala öğrendinBenim de 6 Eylül önce ben sonra sen inşallah Eylül uguruyla gelsin☘
![]()
Bişey dicem bana da aynı durum oluyo valla gına geliyor. Peki eşini nasıl ikna ediyosun bu kadar sık olmasınaBu arada 22,23,25,26,27 birliktelik oldu gına geldi![]()