• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testime bakar mısınz

Amin. Benım elimdeki son kurşun zaten. Aşılamaya başlıyorm önümüzdeki ay
Ben simdi perinotolojiden ciktim detayli muayene oldum 2 yumurtan var dedi 23 mm endometrium 9.5 dedi çatlamak üzere dedi. Acaba çatlaması için ne yapabilirim doğal olarak havuç da yok bu mevsim de.

23 te pik görünmesine rağmen çatlamadı mı
23 de tam pik gibi durmuyordu ki ama ben öyle olduğunu düşündüm ama Dr yumurta gördü çatlamak üzere dedi ya da tekrar mı yumurtluyorum bilemedim ki valla kafam karıştı 😏

Pik diyebilir miyiz az önce yaptım

Eklentiler

• 20250829_141552.webp
    20250829_141552.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 34
Evet şuan pik yapmış kesinlikle bugunü ve yarını mutlaka değerlendir.
Prenses sonun da piki gördüm Dr a gitmeseydim şans eseri öğrenmeliyim 23 pik diyip artık birakacaktim. Hadi bakalım bundan sonrası Allaha emanet sana bana bize bol sanslar olsun💃🌺

Prenses sonun da piki gördüm Dr a gitmeseydim şans eseri öğrenmeliyim 23 pik diyip artık birakacaktim. Hadi bakalım bundan sonrası Allaha emanet sana bana bize bol sanslar olsun💃🌺
Yaa canımmm evet pik olmuş onun için sürekli olarak yapmak gerekiyor bak herkes 23 pik sandı ama asıl çatlama bugün sanırım hadi hayırlı olsun İnşaAllah o müjdeli haberi verirsin ❤️❤️❤️
Peki bişey soracam adet bittikten kaç gün sonra yapmaya başladın adetiniz kaç gün sürüyor benimde adetim bugün bitecekte ondan soruyorum

Back
X