• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testime bakar mısınz

Yaa canımmm evet pik olmuş onun için sürekli olarak yapmak gerekiyor bak herkes 23 pik sandı ama asıl çatlama bugün sanırım hadi hayırlı olsun İnşaAllah o müjdeli haberi verirsin ❤️❤️❤️
Peki bişey soracam adet bittikten kaç gün sonra yapmaya başladın adetiniz kaç gün sürüyor benimde adetim bugün bitecekte ondan soruyorum
Amin canım benim Insallah güzel haberler alırız.🤲🧡 Adetim genel de 5 6 gün gibi sürer 3 gun yoğun 3 gün leke seklin de adet bitiminde 2 gün sonra falan başlıyoruz. 28 günde bir adet görüyorum ama bu sefer bat değişebilir çünkü 9 agustos da düşük yaptim Dr beklemeyebilirsin dedi. O yüzden ara vermek istemedim.

Amin canım benim Insallah güzel haberler alırız.🤲🧡 Adetim genel de 5 6 gün gibi sürer 3 gun yoğun 3 gün leke seklin de adet bitiminde 2 gün sonra falan başlıyoruz. 28 günde bir adet görüyorum ama bu sefer bat değişebilir çünkü 9 agustos da düşük yaptim Dr beklemeyebilirsin dedi. O yüzden ara vermek istemedim.
Yaaa anladım inşAllah yaralarını saracak göz aydınlığı olacak evlat nasip olsun canım.
Bende yapmıştım ovulasyon ama h bişi anlamadım biraz silik görünce pik oldu sandım bir daha yapmadım demek ki tutturamadım bu sefer inşzallah sağlıkla tutar kim istiyorsa Allah nasip etsin benimde normalde 5 gün sürer ama ameliyattan sonra çok değişti 8 gün oldu bugün lekelenmem var yarın tam biter inşAllah bakalım nasıl olacak bende buraya atarım ovulasyon testlerini sabah akşam mı yaptın sen yoksa günde bir kere mi

Prenses sonun da piki gördüm Dr a gitmeseydim şans eseri öğrenmeliyim 23 pik diyip artık birakacaktim. Hadi bakalım bundan sonrası Allaha emanet sana bana bize bol sanslar olsun💃🌺
Aslında 23 yeterince koyu çıkmamış. Demek ki yeterince koyu çıkmadıysa pik olmamış demektir. Bu tesadüff hayırlara vesile olsun. Allahtan hepimizin bu eylülde güzel haberler almasını diliyorum 🌸🌸

Yaaa anladım inşAllah yaralarını saracak göz aydınlığı olacak evlat nasip olsun canım.
Bende yapmıştım ovulasyon ama h bişi anlamadım biraz silik görünce pik oldu sandım bir daha yapmadım demek ki tutturamadım bu sefer inşzallah sağlıkla tutar kim istiyorsa Allah nasip etsin benimde normalde 5 gün sürer ama ameliyattan sonra çok değişti 8 gün oldu bugün lekelenmem var yarın tam biter inşAllah bakalım nasıl olacak bende buraya atarım ovulasyon testlerini sabah akşam mı yaptın sen yoksa günde bir kere mi
Allah razı olsun canimm inşallah. Sana da çok geçmiş olsun ne ameliyatı oldun. Ovulasyon testlerini hep beraber değerlendiririz. 🌺

Aslında 23 yeterince koyu çıkmamış. Demek ki yeterince koyu çıkmadıysa pik olmamış demektir. Bu tesadüff hayırlara vesile olsun. Allahtan hepimizin bu eylülde güzel haberler almasını diliyorum 🌸🌸
Evet doğru diyorsun o teste aldanabilirdim bu da hem bana hem de burdaki hanimlara tecrübe oldu . Allahim güzel tesadüfleri pozitif sonuçlara ulaştırsın. Bu topikten gebe çıkarız belli mi olur Allah büyük 🤲🧡🌺

Canım sezeryan oldum ölü doğum malesef bebeğimi kaybettim
Ahh çok üzüldüm gerçekten 😔 rabbim yerini tez zaman da doldursun inşallah. Ama sezaryen üzerine yeniden ara vermeden hamile kalman riskli değil mi dikişler açısından.

Ahh çok üzüldüm gerçekten 😔 rabbim yerini tez zaman da doldursun inşallah. Ama sezaryen üzerine yeniden ara vermeden hamile kalman riskli değil mi dikişler açısından.
Canım 8 ay geçti doktor normalde 1 yıl beklemen lazım dedi ama bizim durum farklı sonuçta bebeğimi kaybettim 6 ay yeterli dedi…
Amin amin Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun Ömürlü evlatlar nasip etsin çok zor zamanlardan geçtim benim de imtihanım buydu Rabbim beterinden korusun

Canım 8 ay geçti doktor normalde 1 yıl beklemen lazım dedi ama bizim durum farklı sonuçta bebeğimi kaybettim 6 ay yeterli dedi…
Amin amin Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun Ömürlü evlatlar nasip etsin çok zor zamanlardan geçtim benim de imtihanım buydu Rabbim beterinden korusun
Çok çok geçmiş olsun Kucaklarimiz dolsun kötü günler geride kalsin canimm💜🫂

Hanimlar yumurtladiktan sonra ya da catlamadan sonra kahverengi lekesi gelen oldu mu ? Bugün sabah geldi sildikce gelmiyor ama camasirim da görüyorum ve bir seferlik değil wc ye gidince lekenin biraz daha geldigini görüyorum.29 agustos yumurtlama 30 agustos çatlama oldu.

Hanimlar yumurtladiktan sonra ya da catlamadan sonra kahverengi lekesi gelen oldu mu ? Bugün sabah geldi sildikce gelmiyor ama camasirim da görüyorum ve bir seferlik değil wc ye gidince lekenin biraz daha geldigini görüyorum.29 agustos yumurtlama 30 agustos çatlama oldu.
Bana hiç olmadı ama olanlar varmış

Senın pik devam ediyo mu hala

Kızlar selam🫶🏻 bu ay bende ovulasyon testi ile takip etmeye basladim normalde 28 gunluk dongum var 22 agustos leke seklinde regl geldi daha sonra artti 27 agustosta leke seklinde reglim bitti. Normalde yumurtlama 14. gun oluyor ama benim ovulasyon testleri biraz sasirtti 31 agustosta piki yakaladim bugun 1 eylul ve neredeyse gorunmeyecek sekilde silik bir cizgi cikti. Sata gore bu yumurtlama icin cok erken degil mi?

Eklentiler

• IMG_4915.webp
    IMG_4915.webp
    93,3 KB · Görüntüleme: 19
Senın pik devam ediyo mu hala
Yok canım belirgin silik ama catlamada ki testten bir tık koyu sanki az once yaptim bak atayim sana pik olan test 29 u dağılmış biraz ama ilk çektiğim resmini de ekliyorum

Eklentiler

• 20250829_141552.webp
    20250829_141552.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 20
  • 20250901_161219.webp
    20250901_161219.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 18
Back
X