ilac vermedimi doktorunKızlar ben aslında gebelik değilde yumurtalamam oluyormu diye merak ettim baktım doktor fsh hormonun yüksek dedi gebelik olmaz aşılama bile tutmaz dedi 3 ay önce bu ay merak ederek aldım galiba yumurtlama var ve yumurtalarima bakıp zayıf ve yetersiz dedi erken menopoz a yaklasiyirsun dedi şaşırdım kaldım fikri olan yazarmi
Yok canm bu hormonun ilacı yok sadece doğum kontrol hapı var onuda gerek duymuyorum bıraktıktan sonra tekrar yükselir ben 3 aydır kur kullanıyorum bal tarçın çörek otu kürüilac vermedimi doktorun
hmm anladim cnm ilk bebekmi olcak yoksa varmis bebeginYok canm bu hormonun ilacı yok sadece doğum kontrol hapı var onuda gerek duymuyorum bıraktıktan sonra tekrar yükselir ben 3 aydır kur kullanıyorum bal tarçın çörek otu kürü
ha iyi cok sukur varmis cnmBenm iki tane çocuğum var canm
Çok şükür canm hamdolsun var ondan fazla önemsemiyorum olmasaydı belki çok kafaya takarım 4 aydır korunmuyirum olmuyor zaten artık doktora hak veriyordum ben yumurtlamiyom menopoza yaklaşıyorum dediğim anda test pozitif ilk defa bu ay yaptım ama geçen aylar yapmadimha iyi cok sukur varmis cnm
doktora kalsa hic olmaz diyo ayni benimde arkadasima dediler olursada yaşamaz demisler kadinin simdi cocugun kocaman oldu veren de Allah alanda cnm benim sebepsiz yere 5 yildir olmuyiÇok şükür canm hamdolsun var ondan fazla önemsemiyorum olmasaydı belki çok kafaya takarım 4 aydır korunmuyirum olmuyor zaten artık doktora hak veriyordum ben yumurtlamiyom menopoza yaklaşıyorum dediğim anda test pozitif ilk defa bu ay yaptım ama geçen aylar yapmadim
Sende ovulasyon testi denedin mi cNm bide esin test yaptım oda baktirdimi kendinedoktora kalsa hic olmaz diyo ayni benimde arkadasima dediler olursada yaşamaz demisler kadinin simdi cocugun kocaman oldu veren de Allah alanda cnm benim sebepsiz yere 5 yildir olmuyi
neler yaptim neler denwdim bir bilsen esimde gayet iyi hic bir sorunumuz yok cnm bu ay biraktim bnde hastane isini bi sorun yoksa olur belki diyeSende ovulasyon testi denedin mi cNm bide esin test yaptım oda baktirdimi kendine
Valla canm ben sana Bi tarif vereyim ikinci oğlumda vesile oldu ve bu Ay kullandım yumurtlama gördüm daha önce gitmiştim Dr zayıf yetersiz demistineler yaptim neler denwdim bir bilsen esimde gayet iyi hic bir sorunumuz yok cnm bu ay biraktim bnde hastane isini bi sorun yoksa olur belki diye
ne tarifi cnmValla canm ben sana Bi tarif vereyim ikinci oğlumda vesile oldu ve bu Ay kullandım yumurtlama gördüm daha önce gitmiştim Dr zayıf yetersiz demisti
3 tepelere kaşığı hakiki bal 1 tatlı kaşığı tarçın 2 tepelere yemek kaşığı çörek otunu döv iyice toz haline getir hepsini karistir adetin 1.ci günü başla 10 cu güne kadr sabah aç karına akşam aç karına yoğurt kaşığı kadar her öğün de ye tahta kaşık olmasına dikkat et ve bu kürü yerken bol bol su icmen lazım ki idrara karışsın mesela ben Bi kasik yerken üstüne 1 litre kadar su içiyordum sonra yemeğe oturuyordum afedersin idrara sık çıkıyordum ama aşırı halde akintim oluyordu hatta hamile kaldığım ay çok sağlıklı yumurta elde etmistim ben vesilelerle inanırım bende kadınlar kulübünde gezinirken denk helmistim bu tarife denemekte fayda var diyip denedim vesile oldu hamile kaldimne tarifi cnm
tm cnm olmazsa diger ay kullanim3 tepelere kaşığı hakiki bal 1 tatlı kaşığı tarçın 2 tepelere yemek kaşığı çörek otunu döv iyice toz haline getir hepsini karistir adetin 1.ci günü başla 10 cu güne kadr sabah aç karına akşam aç karına yoğurt kaşığı kadar her öğün de ye tahta kaşık olmasına dikkat et ve bu kürü yerken bol bol su icmen lazım ki idrara karışsın mesela ben Bi kasik yerken üstüne 1 litre kadar su içiyordum sonra yemeğe oturuyordum afedersin idrara sık çıkıyordum ama aşırı halde akintim oluyordu hatta hamile kaldığım ay çok sağlıklı yumurta elde etmistim ben vesilelerle inanırım bende kadınlar kulübünde gezinirken denk helmistim bu tarife denemekte fayda var diyip denedim vesile oldu hamile kaldim
insallah cnm ya ama adet belirtilerrim varİnşallah gerek kalmaz hamilesindir
anlatsana cnm belirtileriniOlabilir adet belirtisi hamileykende oluyor benm öyle olmuştu
Canm ben yumurtlamadan sonra tek tarafli kasik agrimla anlıyormuş genelde orada hafif keskin Bi ağrı oluyor arada bir bide iştahım acayip halde açılıyor alt karnımda gurultular oluyor gaz gibi bide ya sık idrarara çıkıyorum hatta bu ay yumurtlamadan sonra o ağrı gibi kasik ağrısı bugün gün boyu yaşadım eyvah dedim ama Rabbım verirse şükür ederim 2 tane var menopoza girmemek için doktor acele etmem gerektiğini soyledianlatsana cnm belirtilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?