- 24 Eylül 2016
- 143
- 105
- 53
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yukardan asagiya cnmgun saat cıkmamıs yukardan asagı mı asagıdan yukarı mı anlamadım
Son 2testi bugün yaptim biri 11.30ta diğer 12.30da emin olmak istedim siliklesmis mi diyegun saat cıkmamıs yukardan asagı mı asagıdan yukarı mı anlamadım
^^ bazen 2 gun ust uste pık cıkabılıyo degerlendır bugunu sen yıne de. bende pko var boyle 2 3 gun pık gordugumde 1 den fazla yeterlı sevıyeye kadar buyumeyen yumurtam oldugunu ogrendım. lh yuksek oluyo ama catlayan olmuyo. catladıgında en usttekı gıbı sılık seklı alıyo gun ıcınde.:))Son 2testi bugün yaptim biri 11.30ta diğer 12.30da emin olmak istedim siliklesmis mi diye
Çatlamış canim, gece yaptigin testte acilmaya baslamis.Çok karışık işler gerçekten allah yardımcımız olsun :) bendede pko var 3.4aydir düzenli regl oluyorum sanirim ara ara kullandigim soğan küründen kaynaklı bu ay klomene kullandim ben piki 1gün yakaladım oda cok koyuydu dün öğlen 1.30ta gece 2.de tekrar yaptim çift çizgiydi sabah 11.30 baktim siliklesmis o kopkoyu çizgi emin olmak icin 1sat sonra tekrar yaptim Şu içmeden tekrar silikti çatlamış midir ?
Cevap verilmiş zaten. 2 gün olmuş . Şimdiki cevaplar işinize yaramaz ki?Kimseler yokmu cevap verecek ?