Ovulasyon testime bakarmısınız çatlama olmuşmu?

DoGaM35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
143
105
53
33
Merhabalar dün yani pazartesi günü öğlen 1.30ta piki yakaladım gecede 2de tekrar yaptim pozitifti sabah uyandım 11.30gibi yine yaptim siliklesmisti sizde çatlama olmuşmu ?

Eklentiler

• 20200818_142714.webp
    20200818_142714.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 53
gun saat cıkmamıs yukardan asagı mı asagıdan yukarı mı anlamadım

Son 2testi bugün yaptim biri 11.30ta diğer 12.30da emin olmak istedim siliklesmis mi diye
^^ bazen 2 gun ust uste pık cıkabılıyo degerlendır bugunu sen yıne de. bende pko var boyle 2 3 gun pık gordugumde 1 den fazla yeterlı sevıyeye kadar buyumeyen yumurtam oldugunu ogrendım. lh yuksek oluyo ama catlayan olmuyo. catladıgında en usttekı gıbı sılık seklı alıyo gun ıcınde.:))

Çok karışık işler gerçekten allah yardımcımız olsun :) bendede pko var 3.4aydir düzenli regl oluyorum sanirim ara ara kullandigim soğan küründen kaynaklı bu ay klomene kullandim ben piki 1gün yakaladım oda cok koyuydu dün öğlen 1.30ta gece 2.de tekrar yaptim çift çizgiydi sabah 11.30 baktim siliklesmis o kopkoyu çizgi emin olmak icin 1sat sonra tekrar yaptim Şu içmeden tekrar silikti çatlamış midir ?

Çok karışık işler gerçekten allah yardımcımız olsun :) bendede pko var 3.4aydir düzenli regl oluyorum sanirim ara ara kullandigim soğan küründen kaynaklı bu ay klomene kullandim ben piki 1gün yakaladım oda cok koyuydu dün öğlen 1.30ta gece 2.de tekrar yaptim çift çizgiydi sabah 11.30 baktim siliklesmis o kopkoyu çizgi emin olmak icin 1sat sonra tekrar yaptim Şu içmeden tekrar silikti çatlamış midir ?
Çatlamış canim, gece yaptigin testte acilmaya baslamis.
InsAllah degerlendirmissindir
Gönlüne gore olsun insAllah.

Çok sagol cnm ya içimi rahatlattin valla 😘 bende catladimi çatlamadimi anlamiyorum fazla gece 2.e yapmiştim pozitifti sabah11.30ta siliklesmisti 1sat sonra yine yaptim emin olayım diye yine silik aksam tekrar son kez yapicam insallah silik çıkar yine degerlendirdim bu arada bugünü insallah tutar bu arada bebeğinizi allah sağlıcakla kucağınıza versin insallah

Bu arada gece 2.de yaptigim pozitifti ama öğlen 1.30yaptigim pikti pikten sonra demek hemen yumurta catliyormus

Belki bir bilgi daha öğrenirim bilgisi olan birinden fazla bilgi göz çıkarmaz merak etmeyin

Back
X