Ovülasyon testime bakarmısınız kızlar ? ben anlayamadım

tuniss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
254
93
Merhaba,
sizce yumurtalıklar çatlamayamı başladı ?

Eklentiler

• image12.JPG
    image12.JPG
    76,6 KB · Görüntüleme: 102
evet canım bugünü ve yarını değerlendir. :nazar:

hatta sonrasında da test yapmaya devam et çünkü regle on gün kala yaptığım testlerdede bu çizgi vardı bende (yani hamileydim) :KK14: en erken sonucu ovulasyon testleri gösterio bence.. ultra hassas testler filan fasa fiso

Ya çok teşekkür ederim, doktor bununla takip et demişti. Bende yapıyorum ama en net olanı bu çıktı bugün. Adetimede 13 gün var ,Hadi inşallah bende hamileyimdir inşallahhhh , ben bu haftayı iyi değerlendireyim.çok sağol Alllah razı olsun. Umarım bende annelik duygusunu yaşarım. Senin Bebiş kaç aylık ?

Ya çok teşekkür ederim, doktor bununla takip et demişti. Bende yapıyorum ama en net olanı bu çıktı bugün. Adetimede 13 gün var ,Hadi inşallah bende hamileyimdir inşallahhhh , ben bu haftayı iyi değerlendireyim.çok sağol Alllah razı olsun. Umarım bende annelik duygusunu yaşarım. Senin Bebiş kaç aylık ?

canım sakın 36 saatte bir, gün aşırı bir deneyim olaylarına girme.. bugün dene gece yarın sabah ve akşam sakın bekleme öyle bir gün geçsin vs diye..

benim 15 haftalık, dördüncü ayımıza bugün girdik daha..inşallah hamilesindir. inşallah meleğin bu ay seninledir.:anneadayı::KK200::nazar::nazar: gelişmeleri yaz ama bırakma

Aslında Cumartesi den beri deniyoruz üç gün ard arda oldu.ama öncesinde günaşırı yapmıştık. Hakkımızda hayırlısı bu ay hamile kalmazsam doktor tahlil yapıp çatlatma hapı vereceğini söyledi.
oy maaşalalh nazar değmesin. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Amin inşallah, tamamdır gelişmeleri yazağım mutlaka,çok sağol

X