hatta sonrasında da test yapmaya devam et çünkü regle on gün kala yaptığım testlerdede bu çizgi vardı bende (yani hamileydim) en erken sonucu ovulasyon testleri gösterio bence.. ultra hassas testler filan fasa fiso
Ya çok teşekkür ederim, doktor bununla takip et demişti. Bende yapıyorum ama en net olanı bu çıktı bugün. Adetimede 13 gün var ,Hadi inşallah bende hamileyimdir inşallahhhh , ben bu haftayı iyi değerlendireyim.çok sağol Alllah razı olsun. Umarım bende annelik duygusunu yaşarım. Senin Bebiş kaç aylık ?
Ya çok teşekkür ederim, doktor bununla takip et demişti. Bende yapıyorum ama en net olanı bu çıktı bugün. Adetimede 13 gün var ,Hadi inşallah bende hamileyimdir inşallahhhh , ben bu haftayı iyi değerlendireyim.çok sağol Alllah razı olsun. Umarım bende annelik duygusunu yaşarım. Senin Bebiş kaç aylık ?
Aslında Cumartesi den beri deniyoruz üç gün ard arda oldu.ama öncesinde günaşırı yapmıştık. Hakkımızda hayırlısı bu ay hamile kalmazsam doktor tahlil yapıp çatlatma hapı vereceğini söyledi.
oy maaşalalh nazar değmesin. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Amin inşallah, tamamdır gelişmeleri yazağım mutlaka,çok sağol