• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testime bakarmisiniz lütfen

suna soysal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2024
98
8
1
18
Merhaba kizlar adetim 4 gün gecikti adet olcakmis gibi agrim var ovulasyon testi yaptim dün ve bugun ne demek bu bilenler yazarsa cok sevinirim

Eklentiler

• 1000064568.webp
    1000064568.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 59
  • 1000064566.webp
    1000064566.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 59
Hamile olabilirsin bide gebelik testi yapabilirsin... Ama kaset test alın albi marka.

Tamam tesekkur ederim ama 4 gun gecti erken degilmi ya cikmazsa
Erken degil adet gecikmesinde kaset test yapılır zaten.. hatta yumurtlama dönemindeki son ilişki üzerinden 14-15 gün geçtikten sonra çıkıyor.

Erken degil adet gecikmesinde kaset test yapılır zaten.. hatta yumurtlama dönemindeki son ilişki üzerinden 14-15 gün geçtikten sonra çıkıyor
Erken degil adet gecikmesinde kaset test yapılır zaten.. hatta yumurtlama dönemindeki son ilişki üzerinden 14-15 gün geçtikten sonra çıkıyor.
Almaya gidiyorum suan dua edin lütfen 🥹

Ayy hadi inşallah 🥹🩷 güzel haberlerini alicaz ben hissediyorum bizimle paylaş 🌸
Merhaba tekrar ben yaptim silik çıktı ve roll markasi bulabildim sadece sizce hamilemiyim fotografta pek gozukmuyor ama gercekte direk gorunuyor yani

Eklentiler

• 1000064580.webp
    1000064580.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 55
  • 1000064577.webp
    1000064577.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000064576.webp
    1000064576.webp
    23 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba tekrar ben yaptim silik çıktı ve roll markasi bulabildim sadece sizce hamilemiyim fotografta pek gozukmuyor ama gercekte direk gorunuyor yani
Testin birinde hafif gördüm 4 gün gecikmeye bu kadar az silik çıkması ilk idrar değil belki ondandir diye düşünüyorum.. yarın ilk idrarla da dene ya da ertesi güne.. 7 günlük gecikmeyle de gidip kan verin derim acele etmeye gerek yok zaten sürekli kan takibine aliyorlar

Testin birinde hafif gördüm 4 gün gecikmeye bu kadar az silik çıkması ilk idrar değil belki ondandir diye düşünüyorum.. yarın ilk idrarla da dene ya da ertesi güne.. 7 günlük gecikmeyle de gidip kan verin derim acele etmeye gerek yok zaten sürekli kan takibine aliyorlar
Adet sokulcekmis gibi cok kasik ve alt karnim cok agriyor normalmi

Adet sokulcekmis gibi cok kasik ve alt karnim cok agriyor normalmi
Genelde adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı derler.. herkesin vücudu farklı belirtileri farklı oluyor ne desem boş.. bir kimyasal gebeliğim oldu ondada resmen anlamıştım erkenden çünkü çok farklılıkları vardı adet belirtim gibi değildi.

Tek
Genelde adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı derler.. herkesin vücudu farklı belirtileri farklı oluyor ne desem boş.. bir kimyasal gebeliğim oldu ondada resmen anlamıştım erkenden çünkü çok farklılıkları vardı adet belirtim gibi değildi.
Tekrar yaptim ovulasyon cok kirmizi cikti oncekilerden normal testimde bu sekilde cikti ilk idrarla yaptim

Eklentiler

• 1000064707.webp
    1000064707.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 34
Back
X