- 6 Aralık 2024
- 98
- 8
- 1
- 18
- Konu Sahibi suna soysal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam tesekkur ederim ama 4 gun gecti erken degilmi ya cikmazsaHamile olabilirsin bide gebelik testi yapabilirsin... Ama kaset test alın albi marka.
Ben adetim 1 gün geçe yakaladım. Markası laboquickti. Kaset test.Tamam tesekkur ederim ama 4 gun gecti erken degilmi ya cikmazsa
Tamam yarin deneyecegim teşekkür ederimBen adetim 1 gün geçe yakaladım. Markası laboquickti. Kaset test.
Erken degil adet gecikmesinde kaset test yapılır zaten.. hatta yumurtlama dönemindeki son ilişki üzerinden 14-15 gün geçtikten sonra çıkıyor.Tamam tesekkur ederim ama 4 gun gecti erken degilmi ya cikmazsa
Erken degil adet gecikmesinde kaset test yapılır zaten.. hatta yumurtlama dönemindeki son ilişki üzerinden 14-15 gün geçtikten sonra çıkıyor
Almaya gidiyorum suan dua edin lütfenErken degil adet gecikmesinde kaset test yapılır zaten.. hatta yumurtlama dönemindeki son ilişki üzerinden 14-15 gün geçtikten sonra çıkıyor.![]()
Almaya gidiyorum suan dua edin lütfenErken degil adet gecikmesinde kaset test yapılır zaten.. hatta yumurtlama dönemindeki son ilişki üzerinden 14-15 gün geçtikten sonra çıkıyor.
Ayy hadi inşallahAlmaya gidiyorum suan dua edin lütfen![]()
Ayy hadi inşallahgüzel haberlerini alicaz ben hissediyorum bizimle paylaş
![]()
Ayy hadi inşallahgüzel haberlerini alicaz ben hissediyorum bizimle paylaş
Erken degil adet gecikmesinde kaset test yapılır zaten.. hatta yumurtlama dönemindeki son ilişki üzerinden 14-15 gün geçtikten sonra çıkı
Merhaba tekrar ben yaptim silik çıktı ve roll markasi bulabildim sadece sizce hamilemiyim fotografta pek gozukmuyor ama gercekte direk gorunuyor yaniAyy hadi inşallahgüzel haberlerini alicaz ben hissediyorum bizimle paylaş
![]()
Görünüyor canım ben gördüm bi kan testi ver hamilesin benceMerhaba tekrar ben yaptim silik çıktı ve roll markasi bulabildim sadece sizce hamilemiyim fotografta pek gozukmuyor ama gercekte direk gorunuyor yani
Tamam teşekkür ederimGörünüyor canım ben gördüm bi kan testi ver hamilesin bence![]()
Yarın ilk idrarla yapsan daha net anlaşılır aslındaMerhaba tekrar ben yaptim silik çıktı ve roll markasi bulabildim sadece sizce hamilemiyim fotografta pek gozukmuyor ama gercekte direk gorunuyor yani
Bi 5 gun daha bekleyip kan vericemYarın ilk idrarla yapsan daha net anlaşılır aslında
Testin birinde hafif gördüm 4 gün gecikmeye bu kadar az silik çıkması ilk idrar değil belki ondandir diye düşünüyorum.. yarın ilk idrarla da dene ya da ertesi güne.. 7 günlük gecikmeyle de gidip kan verin derim acele etmeye gerek yok zaten sürekli kan takibine aliyorlarMerhaba tekrar ben yaptim silik çıktı ve roll markasi bulabildim sadece sizce hamilemiyim fotografta pek gozukmuyor ama gercekte direk gorunuyor yani
Adet sokulcekmis gibi cok kasik ve alt karnim cok agriyor normalmiTestin birinde hafif gördüm 4 gün gecikmeye bu kadar az silik çıkması ilk idrar değil belki ondandir diye düşünüyorum.. yarın ilk idrarla da dene ya da ertesi güne.. 7 günlük gecikmeyle de gidip kan verin derim acele etmeye gerek yok zaten sürekli kan takibine aliyorlar
Genelde adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı derler.. herkesin vücudu farklı belirtileri farklı oluyor ne desem boş.. bir kimyasal gebeliğim oldu ondada resmen anlamıştım erkenden çünkü çok farklılıkları vardı adet belirtim gibi değildi.Adet sokulcekmis gibi cok kasik ve alt karnim cok agriyor normalmi
Tekrar yaptim ovulasyon cok kirmizi cikti oncekilerden normal testimde bu sekilde cikti ilk idrarla yaptimGenelde adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı derler.. herkesin vücudu farklı belirtileri farklı oluyor ne desem boş.. bir kimyasal gebeliğim oldu ondada resmen anlamıştım erkenden çünkü çok farklılıkları vardı adet belirtim gibi değildi.