Akşama veya yarına pik olabilirdr yumurtan bu ay çatlamaz dedi bende ovulasyon testine başladım bugün hepsinden biraz daha koyu sanki sizce kızlar yardımcı olun ilk defa ovulasyon testi yapıyorum adetlerim hep düzenlidir 28 günde bir oluyorum
Henüz pik değil ama yakın duruyor. Önemli olan çatlamayı da görmeniz. Doktorunuz neye dayanarak bu ay çatlamaz dedi?dr yumurtan bu ay çatlamaz dedi bende ovulasyon testine başladım bugün hepsinden biraz daha koyu sanki sizce kızlar yardımcı olun ilk defa ovulasyon testi yapıyorum adetlerim hep düzenlidir 28 günde bir oluyorum
Yumurtayı küçük buldu galiba bilmiyorumki sag kasıkta ara ara sanci giriyor bugün aslında dr ole diyince ümidimi kesmiştimHenüz pik değil ama yakın duruyor. Önemli olan çatlamayı da görmeniz. Doktorunuz neye dayanarak bu ay çatlamaz dedi?
5 gün gecikmeyle adet söktürücü niye içiyorsun benim 1hafta geçti kanda çıkmıştı sonra kendinden düştü hiçbişi vermedi drlar ovulasyon testi böyle olanlar ya yumurtlama günü yada hamile olunca çıkıyor diye biliyorum belkide geç yumurtladığın için adet olmadın oda olabilir değerlendir sen gene istersenKızlar ovulasyon testimi yorumlar mısınız adetim 5 gün geçmişti beta baktırdım 12 şubatta 0,75 çıktı adet olamadım diye dün adet söktürücüye yani tarlusal başladım bugün bembeyaz akıntım oldu aşırı. ovulasyon testi iki farklı markadan ayrı ayrı çektim 3 saat sıvı almadan yaptım testi bilen yardımcı olabilir mi şimdiden sonsuz teşekkürlerEki Görüntüle 2783155
Canım betaya bakmıştım tahmin edemedim hiç olmamıştı5 gün gecikmeyle adet söktürücü niye içiyorsun benim 1hafta geçti kanda çıkmıştı sonra kendinden düştü hiçbişi vermedi drlar ovulasyon testi böyle olanlar ya yumurtlama günü yada hamile olunca çıkıyor diye biliyorum belkide geç yumurtladığın için adet olmadın oda olabilir değerlendir sen gene istersen
düzenlimi adet oluyorsun normalde ilk defamı oldu böyleCanım betaya bakmıştım tahmin edemedim hiç olmamıştı
canım tekrar bakarmısın oldumu sence çatlama çok koyulaşmasını yakalayamadım muhtemelen pazar akşamı oldu çünkü kasıklarım çok ağrıdı psikolojikmi bilmiyorumHenüz pik değil ama yakın duruyor. Önemli olan çatlamayı da görmeniz. Doktorunuz neye dayanarak bu ay çatlamaz dedi?
Canim 9 30 da olan sabah ise yumurtlama olmus ve catlamis yavas yavas iyce siliklesir ama sen 2 3 gun daha devam et bence yapmayacanım tekrar bakarmısın oldumu sence çatlama çok koyulaşmasını yakalayamadım muhtemelen pazar akşamı oldu çünkü kasıklarım çok ağrıdı psikolojikmi bilmiyorum
çok teşekkür ederimCanim 9 30 da olan sabah ise yumurtlama olmus ve catlamis yavas yavas iyce siliklesir ama sen 2 3 gun daha devam et bence yapmaya
Roca ederimçok teşekkür ederim
Roca ederim
Su dort gun icinde iliski olduysa bi defa bile bence tutma ihtimali yuksek bende belirtilerime güvenip bugun ilk defa yaptim pik oldu belirtilerle giderdim hep dogru yoldaymisim buda benim ovu testimbugün yumurta akı kıvamında akıntım ağrım oldu ama beya silikleşmiş dünden daha silik çıktı
BKLM CANIM YARIN REGL GÜNÜM GÜNÜ GÜNE SATİNE KDR TUTAR BUGÜN YAPTIĞIM DA SANKİ SİLİK Bİ ÇİZGİ VAR GİBİ AMA UMUTLANMAK İSTEMİYORUM PSİKOLOJİK BELİRTİ OLABİLİR DİYE NASİP KISMETSu dort gun icinde iliski olduysa bi defa bile bence tutma ihtimali yuksek bende belirtilerime güvenip bugun ilk defa yaptim pik oldu belirtilerle giderdim hep dogru yoldaymisim buda benim ovu testim
Sen normal gebelik testi yaptinmi canim hiçBKLM CANIM YARIN REGL GÜNÜM GÜNÜ GÜNE SATİNE KDR TUTAR BUGÜN YAPTIĞIM DA SANKİ SİLİK Bİ ÇİZGİ VAR GİBİ AMA UMUTLANMAK İSTEMİYORUM PSİKOLOJİK BELİRTİ OLABİLİR DİYE NASİP KISMET
YAPTIM ÇOK SİLİK IŞIKTA GÖRÜNEN CİNSTEN BİŞİ GÖRDÜM AMA NET DEĞİL TAHMİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM YUMURTLAMADAN 9 GÜN YAPTIM ADET TARİHİMDEN 10 GÜN ÖNCE YUMURTLADIM GİBİ GELİYOR PİK ÖYLE DİYOR :)Sen normal gebelik testi yaptinmi canim hiç
Ayy hadi insallah canim sağlıkla gelsin bebisler insallah yarinda bi test yap bakalim cizgide koyulasma olduysa vardir insallahYAPTIM ÇOK SİLİK IŞIKTA GÖRÜNEN CİNSTEN BİŞİ GÖRDÜM AMA NET DEĞİL TAHMİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM YUMURTLAMADAN 9 GÜN YAPTIM ADET TARİHİMDEN 10 GÜN ÖNCE YUMURTLADIM GİBİ GELİYOR PİK ÖYLE DİYOR :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?