Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testime bakarmısınız pozitif olmuş mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Moralini bozma rabbim ne zaman derse o zaman olacak. Hadi sende gel mart ayi gebelik planlayanlara ben ordayim
geldim cnm bklm nasip kismet bu ay ovulasyon takibi yapicam gene bklm sogan suyu denicem bide artk ya tutarsa nasrettln hoca hesabi her ay farkli tarif 🙄 😅

geldim cnm bklm nasip kismet bu ay ovulasyon takibi yapicam gene bklm sogan suyu denicem bide artk ya tutarsa nasrettln hoca hesabi her ay farkli tarif 🙄 😅
Sogan suyunu surekli yapmiyosun biliyosun dimi allah muhafaza tutmus bebegi dusuk yaptırır

8DF079BC-EEEF-41D4-A9AF-57668BD43406.webp
kızlar merhaba sonda ki yumurtlamamı sizce

Canim yakin gibi geldi bana belki yarinki testte ama sen bugunu degerlendir spermler beklesin yumurtayi yarin daha kirmizi cikarsa isini garantiye almis olursun
Yaa çok teşekkür ederim♥️ 7. Ay bu ay ovilasyon ilk deniyorum bakalım inşallah vesile olur

Henuz
dr yumurtan bu ay çatlamaz dedi bende ovulasyon testine başladım bugün hepsinden biraz daha koyu sanki sizce kızlar yardımcı olun ilk defa ovulasyon testi yapıyorum adetlerim hep düzenlidir 28 günde bir oluyorum
Henuz olmamks ama yakinsin canm

18 Mart benimde bakalım inşallah

inşallah gebe kalırız canım ne zamandır deniyorsunuz
İnşallah kuzum bende yarin erken gebelik testi alcam bi tane bakalim 11 gun öncesinden basladim yapmaya siteyede aticam kac gun oncesinden test yapilmali konusuyla. Adetten 18 gun once pik gordum birde 14 gun once bakalim hayırlısı

Sogan suyunu surekli yapmiyosun biliyosun dimi allah muhafaza tutmus bebegi dusuk yapen
biliyorum cnm en son 6 ay fln oldu yapalı 1 hafta yapıp bıraktım yumurtlamaya yakın nolur nolmaz diye :) bugün ovulasyon testim diğerkilerden koyu çıktı önümüzdeki 3 günü değerlendircem inşallah :)

Back
X