1 gün gecikmeli kırmızılar geldi malesef bu ayda tutmadıAyy hadi insallah canim sağlıkla gelsin bebisler insallah yarinda bi test yap bakalim cizgide koyulasma olduysa vardir insallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 gün gecikmeli kırmızılar geldi malesef bu ayda tutmadıAyy hadi insallah canim sağlıkla gelsin bebisler insallah yarinda bi test yap bakalim cizgide koyulasma olduysa vardir insallah![]()
Moralini bozma rabbim ne zaman derse o zaman olacak. Hadi sende gel mart ayi gebelik planlayanlara ben ordayim1 gün gecikmeli kırmızılar geldi malesef bu ayda tutmadıbelirtiler fos çıktı
geldim cnm bklm nasip kismet bu ay ovulasyon takibi yapicam gene bklm sogan suyu denicem bide artk ya tutarsa nasrettln hoca hesabi her ay farkli tarifMoralini bozma rabbim ne zaman derse o zaman olacak. Hadi sende gel mart ayi gebelik planlayanlara ben ordayim
Sogan suyunu surekli yapmiyosun biliyosun dimi allah muhafaza tutmus bebegi dusuk yaptırırgeldim cnm bklm nasip kismet bu ay ovulasyon takibi yapicam gene bklm sogan suyu denicem bide artk ya tutarsa nasrettln hoca hesabi her ay farkli tarif![]()
![]()
Canim yakin gibi geldi bana belki yarinki testte ama sen bugunu degerlendir spermler beklesin yumurtayi yarin daha kirmizi cikarsa isini garantiye almis olursunEki Görüntüle 2796990 kızlar merhaba sonda ki yumurtlamamı sizce
Yaa çok teşekkür ederimCanim yakin gibi geldi bana belki yarinki testte ama sen bugunu degerlendir spermler beklesin yumurtayi yarin daha kirmizi cikarsa isini garantiye almis olursun
Insallah bat ne zamn kuzum. Benim 13 mart bende ovu testi kullandim bu ay. Cok umitliyimYaa çok teşekkür ederim7. Ay bu ay ovilasyon ilk deniyorum bakalım inşallah vesile olur
Henuz olmamks ama yakinsin canmdr yumurtan bu ay çatlamaz dedi bende ovulasyon testine başladım bugün hepsinden biraz daha koyu sanki sizce kızlar yardımcı olun ilk defa ovulasyon testi yapıyorum adetlerim hep düzenlidir 28 günde bir oluyorum
18 Mart benimde bakalım inşallahInsallah bat ne zamn kuzum. Benim 13 mart bende ovu testi kullandim bu ay. Cok umitliyim
inşallah gebe kalırız canım ne zamandır deniyorsunuzInsallah bat ne zamn kuzum. Benim 13 mart bende ovu testi kullandim bu ay. Cok umitliyim
İnşallah kuzum bende yarin erken gebelik testi alcam bi tane bakalim 11 gun öncesinden basladim yapmaya siteyede aticam kac gun oncesinden test yapilmali konusuyla. Adetten 18 gun once pik gordum birde 14 gun once bakalim hayırlısı18 Mart benimde bakalım inşallah
inşallah gebe kalırız canım ne zamandır deniyorsunuz
biliyorum cnm en son 6 ay fln oldu yapalı 1 hafta yapıp bıraktım yumurtlamaya yakın nolur nolmaz diye :) bugün ovulasyon testim diğerkilerden koyu çıktı önümüzdeki 3 günü değerlendircem inşallah :)Sogan suyunu surekli yapmiyosun biliyosun dimi allah muhafaza tutmus bebegi dusuk yapen
Pik canim bugunki bugunu degerlendir yarin catlama olur siliklesmeye baslar spermler hazır beklesin yumurtayıEki Görüntüle 2802292 Eki Görüntüle 2802293 Eki Görüntüle 2802294 Eki Görüntüle 2802295 Eki Görüntüle 2802296 Eki Görüntüle 2802297
kizlar bir bakin bakalim bu ayki testlerim
sağol cnm ayynen öyle yapıcamPik canim bugunki bugunu degerlendir yarin catlama olur siliklesmeye baslar spermler hazır beklesin yumurtayı