Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiCanim daha catlamaya 3gun falan var çünkü benimde bole çıkıyordu sonrasında tcizgim c çizgimden daha koyu oldu ultrasona girdim çatlamak uzere dedi doktor igne yaptibak böyle olması lazim pozitif olması icin
Tamam canım çok teşekkür ederim akşam değerlendiricemYumurtlama dönemin evet ama çatlaması 2yada 3gunun var gibi görünüyor sen her iki gunde bi degerlendir bu bir hafta boyunca
Akşamı bekledim testi tekrar yaptım ama t çizgisi c çizgisi kadar koyu değil bugün olmayabilir yumurtlamam günüm yarın telrar deniyicemYumurtlama dönemin evet ama çatlaması 2yada 3gunun var gibi görünüyor sen her iki gunde bi degerlendir bu bir hafta boyunca
Banada öyle geldi bunuda yeni yaptımBugün yumurtlama olmuş
ARtık çatlamaya başlamış bugün yarın ve yarından sonra ilişki öneriyorlar eğer eşte sperm sıkıntısı varsa 1 var 1 yok şeklinde öneriliyorBanada öyle geldi bunuda yeni yaptım
Çatlamayamı başlamış ben yumurtlama oldu diye yaptım bugünARtık çatlamaya başlamış bugün yarın ve yarından sonra ilişki öneriyorlar eğer eşte sperm sıkıntısı varsa 1 var 1 yok şeklinde öneriliyor
Simdi olmus pik bunu degerlendir mutlakaBu seferde t c den daha koyu