- 13 Kasım 2023
- 109
- -42
- 13
- 22
- Konu Sahibi mavikelebek43
Kızlar çatlama olmuş demi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha deil ama silinmeye başlamış bu gunleri degerlendirinKızlar çatlama olmuş demi
Eki Görüntüle 3366420
Nasıl daha değilDaha deil ama silinmeye başlamış bu gunleri degerlendirin
Daha tam siliklesmemis belki daha yumurtaniz catlamamis olabilir yaniNasıl daha değil
Pik olan günden sonra 24- 36 saat içinde yumurta çatlar. Bakın alttan ikinci test pik olmuş. Dün değerlendirmediyseniz de bugün mutlaka değerlendirin.Nasıl daha değil
Bende pco var acaba çatlamıycak mı kiDaha tam siliklesmemis belki daha yumurtaniz catlamamis olabilir yani
Dün pikdiPik olan günden sonra 24- 36 saat içinde yumurta çatlar.
O zaman üç gün üst üste değerlendirin garanti olsun.Dün pikdi
Dün bugün bide yarınmıO zaman üç gün üst üste değerlendirin garanti olsun.
Yumurtaniz olmus , catlama zamanlarindasinz , catlama olucak gibi siliklesmeye baslamis çünkü, degerlendirin bugünu mutlaka ve yarin tekrarlayin testi, benimki boyleydi mesela cnmBende pco var acaba çatlamıycak mı ki
Evet. Ve arkadaş yazmış havuç yiyin diye, hakkaten çok duydum yumurtanın çatlamasını sağlıyor diye.Dün bugün bide yarınmı
Siz şuan hamilemisiniz yada testi yenimi yaptınızYumurtaniz olmus , catlama zamanlarindasinz , catlama olucak gibi siliklesmeye baslamis çünkü, degerlendirin bugünu mutlaka ve yarin tekrarlayin testi, benimki boyleydi mesela cnm
Bu ay bol bol havuç yedim ve havuç ve incir kürü yaptım havucu yemeye de devam ederimBol bol havuc yiyin catlamasina yardimci oluyor Arti pcos olmasina ragmen tüm cizgiler positiv deilBurda bir cok pcoslu arkadas paylasim yapmisti tüm Testleri positiv di benimde 3 gun Pik Tennis sonra silinmeye basliyor
Evet bende duydum ve havuç ve incir kürünü de duydumEvet. Ve arkadaş yazmış havuç yiyin diye, hakkaten çok duydum yumurtanın çatlamasını sağlıyor diye.
Sabahdan belli sağ yumurtalığım ağrıyorEvet bende duydum ve havuç ve incir kürünü de duydum
Yeni cnm hala ugrasanlardanm , adetm gunme daha var dua et bna olurmu, sende insallah hamile kalirsinSiz şuan hamilemisiniz yada testi yenimi yaptınız
Ederim tabiki sende bana dua et inşallah hamile kalırızYeni cnm hala ugrasanlardanm , adetm gunme daha var dua et bna olurmu, sende insallah hamile kalirsin![]()