Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet pik olmuş bunu değerlendirinKızlar 4gündür ovulasyon testi yapıyorum bi bakar mısınız bugün pik oldu sanırım
Yani bugünmü çatlama olurEvet pik olmuş bunu değerlendirin
Çatlatma muhtemelen yarın olur siz bugünü ve yarını mutlaka değerlendirinYani bugünmü çatlama olur
28 i en koyusu ama o da tam pik gibi durmuyor sonradan silikleşmiş olmasida o gün yumurtlama olmuş ihtimali veriyor. Geçen biri demişti yumurta tam büyümeden çatladığında bu tarz olabiliyormuş ama siz yine yapın bu testi belli olmazkızlar benimkini de yorumlar mısınız lütfen çok ihtiyacım var bi türlü anlayamıyorum en son yaptıgım testte kasık agrısı çok oldu acaba çatladı mı bilemiyorım lütfen yardım edinEki Görüntüle 3584306 Eki Görüntüle 3584307 Eki Görüntüle 3584308![]()
Büyümemiş olması imkansız çünkü adetimin ikinci günü femera kullandım zaten femera olmadan yumurta büyümüyor bende pcos var28 i en koyusu ama o da tam pik gibi durmuyor sonradan silikleşmiş olmasida o gün yumurtlama olmuş ihtimali veriyor. Geçen biri demişti yumurta tam büyümeden çatladığında bu tarz olabiliyormuş ama siz yine yapın bu testi belli olmaz
Büyümemiş derken hiç büyümemiş anlamında değil aşırı büyümeden anlamindaBüyümemiş olması imkansız çünkü adetimin ikinci günü femera kullandım zaten femera olmadan yumurta büyümüyor bende pcos var
İkiside tam pik gibi durmuyor belki kalite düştü belli olmuyor renk açık ama birde her gün bir tane yapmışsın ben iki tane yapiyorum misal öğlen 2 de ki ile akşam 6 daki bile farklı oluyor o arada pik yakalayabiliyorsun. Senin regl sonrası kaçıncı gününBakar mısınız 25 ve 2 de pik mi sizce hangisi
Bak benimkini atacağım sana çok test olan görselde en alttaki ilk pik gördüğüm çok yakın olan sonra ki attığım az test olan sayfa pikler ve çatlamaBakar mısınız 25 ve 2 de pik mi sizce hangisi
Bak benimkini atacağım sana çok test olan görselde en alttaki ilk pik gördüğüm çok yakın olan sonra ki attığım az test olan sayfa pikler ve çatlama
Yaa belki de kaçırdım siz öyle diyince bilemedim sizinkiler çok net çıkmış reglim 7 gün sürüyor 8. Gün başladım teste ama bu ay çok düzenli değerlendirdik nasip artık teşekkür ederim yorumlarınız için:)İkiside tam pik gibi durmuyor belki kalite düştü belli olmuyor renk açık ama birde her gün bir tane yapmışsın ben iki tane yapiyorum misal öğlen 2 de ki ile akşam 6 daki bile farklı oluyor o arada pik yakalayabiliyorsun. Senin regl sonrası kaçıncı günün