Acil ovulasyon testime bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_4955.webp
    IMG_4955.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 32
Valla bacım benimde regl azaldı 1 yıldır felan bizde korunmayı bıraktık bu ay ile olmazsa 5 ay olacak bende 7 temmuzda testlere başladım durum bu
3 gündür yumurtlama oluyorsun bence değerlendir baya koyu olmuşlar ama çatlama olmadin yinede değerlendir

Temmuz 7 sinde başladım her gün yapıyorum ama normal de bu aralar adet olmam gerekiyor ama maalesef olmuyorum herhalde ilaç kullanmam gerekiyor olmam için
Ovulasyon testine regl bittikten sonra başlaman gerekiyor regl başlamaya yakın değil. Bunlarda pik yok gibi oyuzden. Genelde yumurtlama günü 28 günde regl olan birine göre reglin 1. Gününden sayarak 13. 14. Güne denk geliyor bilgin olsun.

Ovulasyon testine regl bittikten sonra başlaman gerekiyor regl başlamaya yakın değil. Bunlarda pik yok gibi oyuzden. Genelde yumurtlama günü 28 günde regl olan birine göre reglin 1. Gününden sayarak 13. 14. Güne denk geliyor bilgin olsun.
Hee anladim çok tşkler ederim canım bende birazcık sabırsızlık var o yüzden erken yaptım vallahi ve ben düzenli adet görmüyorum düzensizlik var o yüzden yaptim

Back
X