Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Temmuz 7 sinde başladım her gün yapıyorum ama normal de bu aralar adet olmam gerekiyor ama maalesef olmuyorum herhalde ilaç kullanmam gerekiyor olmam için
Temmuz 7 sinde başladım her gün yapıyorum ama normal de bu aralar adet olmam gerekiyor ama maalesef olmuyorum herhalde ilaç kullanmam gerekiyor olmam için
Ovulasyon testine regl bittikten sonra başlaman gerekiyor regl başlamaya yakın değil. Bunlarda pik yok gibi oyuzden. Genelde yumurtlama günü 28 günde regl olan birine göre reglin 1. Gününden sayarak 13. 14. Güne denk geliyor bilgin olsun.
Ovulasyon testine regl bittikten sonra başlaman gerekiyor regl başlamaya yakın değil. Bunlarda pik yok gibi oyuzden. Genelde yumurtlama günü 28 günde regl olan birine göre reglin 1. Gününden sayarak 13. 14. Güne denk geliyor bilgin olsun.
Hee anladim çok tşkler ederim canım bende birazcık sabırsızlık var o yüzden erken yaptım vallahi ve ben düzenli adet görmüyorum düzensizlik var o yüzden yaptim