Ovulasyon testime bakarmısınız

tugcis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
175
33
98
27
Kızlar merhaba bununla ilgili bir çok konu var ama ben ilk defa Ovulasyon testi yapıyorum 28 ağustosta regl oldum 1inde bitti bugünde uygulamalarda yumurtlama günlerimde gösteriyor dünü değerlendirdim bugünde teste başladım sabah ilk idrarla yaptım bi bakıp yorumlar mısınız anlatırmısınız ben nasıl hareket etmem gerekiyor bugün ilk defa yaptım çatladımı çatlamadımı hangi günleri değerlendiricem hiç bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_7934.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 60
Canım adet bitiminden başlaman lazım teste yanlış yapmışsın inşallah geçmemiştir sen yap başladıysan eğer yumurtlaman olmuşsa geç kalmışsın olmamışsa daha pik değil bu test

Adetiniz bittikten sonraki gün Her gün aynı saatte 2. İdrarınız ile yapın pozitifi gördükten sonra testi bırakmayın negatifi görene kadar devam edin
Mesela benim pozitif iki gün sürüyor 2 gün sonra Yumurtam çatlıyor ve negatife dönüyor pozitifi gördüğünüzde ilişki olmalı ki sperm içerde beklesin negatife döndüğü gün de ilişki olursa ihtimal artar. Uygulamalarla da takip edebilirsiniz ama herkesin döngüsü saat gibi işlemiyor akıntıdan takip etmeyi öğrenirseniz daha iyi olur

Cnm tek br testle ne yazikki anlasilmaz ornek 31 koyu 1 de de biraz koyu ama 2 de catlamis

Eklentiler

• IMG_3123.webp
    63 KB · Görüntüleme: 46
Canım adet bitiminden başlaman lazım teste yanlış yapmışsın inşallah geçmemiştir sen yap başladıysan eğer yumurtlaman olmuşsa geç kalmışsın olmamışsa daha pik değil bu test
Yaa ben bilmiyordum yumurtlama zamanı yapmam gerekiyor sanıyordum

Benim şuan testim pozitifmi peki

Yaa ben bilmiyordum yumurtlama zamanı yapmam gerekiyor sanıyordum
Önemli değil değerlendirdiysen canım sen devam et yapmaya pik olmak üzere yani yumurtlama aynı eşitlikte olacak iki çizgi de o gün yumurtlama günün olacak

Hiç dikkat etmedim onada bugün veya dün falan yoktu akıntım yarın bir kez daha bakayım
Aynen canım ona bak çünkü böyle şeffaf ve aşırı bir akıntı oluyor o ovülasyon döneminde genelde ya o gün ya da akşamına yumurtlamış oluyorsun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…