Ovulasyon testime bakarmisiniz

Emci

☆ Kûn Fe Yekûn ''Ol der ve Olur ☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
274
123
53

Kızlar az önce ovulasyon testi yaptım böyle çıktı bu nedemek oluyor şimdi

Canım yumurtan oluşmuş, bu gece yada yarın çatlar büyük ihtimalle. Bende bunu dün gördüm, bugün silikleşti. Bugünü ve bundan sonraki 2 3 günü iyi değerlendirin :) silikleşmeye başladığı zaman yumurtan çatladı yani serbest döllenmeye hazır demek oluyor :)

Canım eşim 1 saate ancak gelir sorun olmaz değil mi beklesem. Şaşırdım ne yapacağımı bilmiyorum çünkü ilk defa bu kadar koyu gördüm

Canım eşim 1 saate ancak gelir sorun olmaz değil mi beklesem. Şaşırdım ne yapacağımı bilmiyorum çünkü ilk defa bu kadar koyu gördüm
Yok canım olmaz tabikide. Önemli olan bugünden sonrası aslında. Yarın sabah tekrar yap canım bundan silik çıkmışsa çatladı serbest kaldı demektir

Yok canım olmaz tabikide. Önemli olan bugünden sonrası aslında. Yarın sabah tekrar yap canım bundan silik çıkmışsa çatladı serbest kaldı demektir
Ay bi tuhaf oldum heyecanlandim vallahi :) eğer yarında böyle çıkarsa ne anlama gelir canım

Yarın ya silikleşir, yada dahada koyulaşır. Koyulaşırsa eli kulağında, silikleşirse çatladı tam zamanı demek oluyor :)

Bendede dün vardı o heyecan :) hadi hayırlısı bakalım rabbm tam isabet nasip eder inşallah :)

Bendede dün vardı o heyecan :) hadi hayırlısı bakalım rabbm tam isabet nasip eder inşallah :)
Âmin canım benim Allahım sanada nasip etsin inşallah haberleselim burdan senin durumuda merak ederim ben şimdi

Âmin canım benim Allahım sanada nasip etsin inşallah haberleselim burdan senin durumuda merak ederim ben şimdi
Bende merak ederm canım yaa yazarım ben sana merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…