Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
T çizgisi c kadar koyu olduğu zaman yumurtlama olucak sona t çizgisi yeniden siliklesirde çatlama olacak o günü değerlendirmen lazım yani test yapmaya devam etBen dün ovulasyon testi yaptım resimdeki gibi çıktı acaba yumurtlama donemindemiyim yoksa yumurtlama dönemi yakın mı ilk defa yaptım yardımcı olur musunuz
Yani yumurtlama dönemi yakın mıT çizgisi c kadar koyu olduğu zaman yumurtlama olucak sona t çizgisi yeniden siliklesirde çatlama olacak o günü değerlendirmen lazım yani test yapmaya devam et
Adetinizin kaçıncı günü bu günYani yumurtlama dönemi yakın mı
Merhaba , benimde dün 20. Günümdü , tarih yazmayan test 18. Subat sizce dün aksam yumurtlamışmıyım ?T çizgisi c kadar koyu olduğu zaman yumurtlama olucak sona t çizgisi yeniden siliklesirde çatlama olacak o günü değerlendirmen lazım yani test yapmaya devam et
Valla baya oldu ama takip etmedm adet gununu bunu bana bı arkadasm önerdi öyle yaptimAdetinizin kaçıncı günü bu gün
Bunuda bugün yaptım sizce yumurtlama gününe girmiş olablrmiyimAdetinizin kaçıncı günü bu gün
Bu gün de test yaptiniz miMerhaba , benimde dün 20. Günümdü , tarih yazmayan test 18. Subat sizce dün aksam yumurtlamışmıyım ?
Onu adet biter bitmez başlaman lazımValla baya oldu ama takip etmedm adet gununu bunu bana bı arkadasm önerdi öyle yaptim
Bu aksamda aynı saatte yaptım bu şekilde çıktı testim çok anlamadım yumurtladımmıBu gün de test yaptiniz mi
Tam emin olamadım ama olabilir bu günü değerlendirme şansın varsa değerlendir bklm yarın ikinci çizgi silik olacak miBu aksamda aynı saatte yaptım bu şekilde çıktı testim çok anlamadım yumurtladımmı
Dün ile bugünü degerlendirdim , yarın silik olursa yumurta varsa eger çatlamış demek dimiTam emin olamadım ama olabilir bu günü değerlendirme şansın varsa değerlendir bklm yarın ikinci çizgi silik olacak mi
Evet yarın silik olursa çatlamış demekDün ile bugünü degerlendirdim , yarın silik olursa yumurta varsa eger çatlamış demek dimi
Tesekkur ederim bakalım yarın ne çıkıcakEvet yarın silik olursa çatlamış demek
Daha koyu olursa asıl o zmn yumurtlama demekTesekkur ederim bakalım yarın ne çıkıcak![]()
Akşam yapim atıcam testi :)Daha koyu olursa asıl o zmn yumurtlama demekama yinede yumurtlamadan bir iki gün önce ilişki olması iyi diyorlar
Bugün iki tane yaptım ya hiç yumurtlamadım ya da çatladıDaha koyu olursa asıl o zmn yumurtlama demekama yinede yumurtlamadan bir iki gün önce ilişki olması iyi diyorlar
Çatlamış işte hangi günleri degerlendirdin yazar msn demmkki bu teste böyle oluyorBugün iki tane yaptım ya hiç yumurtlamadım ya da çatladı![]()
17 sinde şansa degerlendirdim 18.19.20 degerlendirdim nolur nolmaz yarınıda degerlndiririm canım muhtemelenÇatlamış işte hangi günleri degerlendirdin yazar msn demmkki bu teste böyle oluyor
Çok güzel yarını da değerlendir ondan sonra bir iki gün bekle ki olacaksa eğer spermler ölmesin diye tutunması için umarım olur17 sinde şansa degerlendirdim 18.19.20 degerlendirdim nolur nolmaz yarınıda degerlndiririm canım muhtemelen