Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bi bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum beni adetim 1 sayarsak 20. Gün artık olmadı gerekiyordu diye düşünüyorum tabi biz yine değerlendirdik ama acaba testlerde mis sıkıntı var diyorum çünkü kasık ağrım var akıntı var ama Ovülasyon testi silik çok garip
Bizde değerlendiriyoruz ama bilmiyorum sanki sonuncu biraz kızarmaya başladı gibi bende kan değerlerim güzel ama ultrasonda pko gördü doktor ve adet düzensizliği var o yüzden yumurtlama da düzensiz olabilir ben adet olana kadar yapmaya devam edicem bakalım testler bitince kaset test alıcam onlar daha iyi diyor herkes nasip sende atsana resim böyle çekip

Silikleşme olursa çatladi demek. Boyle kopkoyu 2 cizgi varsa yumurtladiniz demek. Yumurta tüplere atilir ve 24 saat bekler. Gelen giden yoksa çatlar gider.😆
Spermler yumurtaya ulasana kadar belli bir sure geçtiği için spermlerin erkenden gidip beklemesi makbuldür 😄 yani şu an çatlama olmadan spermler ulaşır da orada beklerse, çatladigi anda dollenir. Ben olsam uyandiririm.
Ya süper anlatmışsın ağzına sağlık 🥰

Kızlar ben dün sabah 11 de vuruldum iğneyi. Doktor bana bugün aksam 10 dan sonra baslayın dedi. Anam benım yumurta daha önce fırtlamamıştır tüplere dimi:KK70:

Back
X