Merhaba düzensiz adetim var ve bu yüzden yumurtlama günlerimi hesaplayamıyorum. Ovülasyon testi yapıyorum silik çıkıyo ama t çizgisi daha koyu görsele bakıp yorumlar mısınız:)
Merhaba düzensiz adetim var ve bu yüzden yumurtlama günlerimi hesaplayamıyorum. Ovülasyon testi yapıyorum silik çıkıyo ama t çizgisi daha koyu görsele bakıp yorumlar mısınız:)
Ama şöyle anlatayım bende uzun zamandır takip ediyorum yazı okuyorum yavaş yavaş kanda ki LH derecesi yükselip pik görüyor . O anları takip etmen gerekiyor. Bu yüzden her gün testini dene dedim 2 gün önce benim koyu çizgiliydi şimdi silik çıktı bende seninle paylaşayım
Her zaman ikiside gözükmüyor . Adet dönemizden sonra ki günlerde bu testleri yapmaya başlamanız gerekiyor en ideal saat 10-20 saatleri arasında yaptığınız testler testi yapmadan önce en az 3-4 saat arası çok sıvı ile beslenmemelisiniz . Zaten testi yapmaya başladığınızda tek çizgiden yavaş yvaş net çift çizgi şeklinde günden güne gözlemlediğinizi görürsünüz. Ben tesadüf kasıklarım ağrıyordu birazda akıntım oldu 3 gün önce denediğimde ikiside çift çizgi belirgindi ertesi gün biraz daha silik bugünde yok denilecek kadar azdı T yani benim yumurtlama dönemim 3 gün önceki yaptığım testi bu süre zarfında da 17 ile 48 saat arasında çatlama olabileceğinin o çift çizgiyi gördüğüm de dğerlendirmem gerekiyordu .