Ovülasyon testime göre yumurtlama günümde miyim

Harry123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2025
4
0
1
26
Merhaba düzensiz adetim var ve bu yüzden yumurtlama günlerimi hesaplayamıyorum. Ovülasyon testi yapıyorum silik çıkıyo ama t çizgisi daha koyu görsele bakıp yorumlar mısınız:)

Eklentiler

• IMG_2156.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 19
Merhaba düzensiz adetim var ve bu yüzden yumurtlama günlerimi hesaplayamıyorum. Ovülasyon testi yapıyorum silik çıkıyo ama t çizgisi daha koyu görsele bakıp yorumlar mısınız:)
Daha yumurtlama döneminde değilsin tabiki yanlış yönlendirmek istemem ama hergün deneyin

Daha yumurtlama döneminde değilsin tabiki yanlış yönlendirmek istemem ama hergün deneyin
Bu fotoğrafta çok net çıkmadığı için tekrar konu açarak paylaştım ordaki fotoğraada bi bakabilir misiniz

Ama şöyle anlatayım bende uzun zamandır takip ediyorum yazı okuyorum yavaş yavaş kanda ki LH derecesi yükselip pik görüyor . O anları takip etmen gerekiyor. Bu yüzden her gün testini dene dedim 2 gün önce benim koyu çizgiliydi şimdi silik çıktı bende seninle paylaşayım

Eklentiler

• IMG_1899.webp
    87,6 KB · Görüntüleme: 10
Bende çok bilmiyorum bilgi almak için paylaştım t çizgisi c den koyuysa yu urtlama günü diye biliyorum ama dogru mu bilmiyorum

Bende çok bilmiyorum bilgi almak için paylaştım t çizgisi c den koyuysa yu urtlama günü diye biliyorum ama dogru mu bilmiyorum
Her zaman ikiside gözükmüyor . Adet dönemizden sonra ki günlerde bu testleri yapmaya başlamanız gerekiyor en ideal saat 10-20 saatleri arasında yaptığınız testler testi yapmadan önce en az 3-4 saat arası çok sıvı ile beslenmemelisiniz . Zaten testi yapmaya başladığınızda tek çizgiden yavaş yvaş net çift çizgi şeklinde günden güne gözlemlediğinizi görürsünüz. Ben tesadüf kasıklarım ağrıyordu birazda akıntım oldu 3 gün önce denediğimde ikiside çift çizgi belirgindi ertesi gün biraz daha silik bugünde yok denilecek kadar azdı T yani benim yumurtlama dönemim 3 gün önceki yaptığım testi bu süre zarfında da 17 ile 48 saat arasında çatlama olabileceğinin o çift çizgiyi gördüğüm de dğerlendirmem gerekiyordu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…