- 9 Aralık 2024
- 649
- 207
- 18
- 35
- Konu Sahibi ankara0619
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok teşekkür ederim inşallah öyledir ilk defa kullanıyorum o yüzden bilemedim çok teşekkür ederim kıymetli yorumunu içinCanım 8 yazdığın pik gibi görünüyor 9da çatlamış gibi görünüyor![]()
Hadi bakalım bol bol değerlendirÇok çok teşekkür ederim inşallah öyledir ilk defa kullanıyorum o yüzden bilemedim çok teşekkür ederim kıymetli yorumunu için![]()
İnşallah pcos var aralık ayında kürtaj oldum çok istiyoruzHadi bakalım bol bol değerlendirsonra da haber ver inşallah güzel haberlerle canım
![]()
İnşallah tam öğrenmene gerek kalmadan güzel haberler alırsınİnşallah pcos var aralık ayında kürtaj oldum çok istiyoruztestlerden de hiç bişey anlamıyorum ne zaman değerlendircem napıcam ne zor işlermiş
![]()
Amiin inşallah çok teşekkür ederimİnşallah tam öğrenmene gerek kalmadan güzel haberler alırsın![]()
Kaybınız için geçmiş olsun ben de de pcos var da eğer yanlış anlamazsanız pcosla nasıl hamile kaldınız doğal mı oldu yoksa aşılama falan mı?İnşallah pcos var aralık ayında kürtaj oldum çok istiyoruztestlerden de hiç bişey anlamıyorum ne zaman değerlendircem napıcam ne zor işlermiş
![]()
Estağfurullah ne demekKaybınız için geçmiş olsun ben de de pcos var da eğer yanlış anlamazsanız pcosla nasıl hamile kaldınız doğal mı oldu yoksa aşılama falan mı?
İnşallah yine kalırsınızEstağfurullah ne demekDoğal yolla hamile kaldım herhangi bi tedavi vs bişey uygulanmadı
Doktora gittiniz mi peki ben kendimi anlatayım belki size fikir olur ben uzun süre doğum kontrol hapı kullandım ve çok zayıfım 1.60 boy 45 kiloyum doktor kilo almaman lazım demişti yıllar önce bir de kilodan kaynaklı düzenli adet görüyordum kürtaj olana kadar 28 günde bir düzenliydi o yüzden mi bilmiyorum ama yaşadıklarım bunlar kürtajdan bu yana bi kaç gün sapma oluyor ama aralıktan beri bende gebe kalamadım bu pcos başa bela biraz da fazla takıyoruz ondan da olmuyo sanırım benim pcos olan 2 arkadaşım var doğal yolla birinin 3 birinin 2 tane çocuğu oldu biraz da şans sanırımİnşallah yine kalırsınızben 2 senedir uğraşıyorum ama gebelik elde edemedim
İnşallah inşallahDoktora gittiniz mi peki ben kendimi anlatayım belki size fikir olur ben uzun süre doğum kontrol hapı kullandım ve çok zayıfım 1.60 boy 45 kiloyum doktor kilo almaman lazım demişti yıllar önce bir de kilodan kaynaklı düzenli adet görüyordum kürtaj olana kadar 28 günde bir düzenliydi o yüzden mi bilmiyorum ama yaşadıklarım bunlar kürtajdan bu yana bi kaç gün sapma oluyor ama aralıktan beri bende gebe kalamadım bu pcos başa bela biraz da fazla takıyoruz ondan da olmuyo sanırım benim pcos olan 2 arkadaşım var doğal yolla birinin 3 birinin 2 tane çocuğu oldu biraz da şans sanırıminşallah kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz
![]()
Fazla takıyoruz ondan olmuyo sanırım adetlerin düzenliyse korkma inan oluyo ama stres yaptıkça olmuyo sanırım bu olayda da stres yapmayım dedikçe stres oluyo insan rahim filminden sonra hemen hamile kalınıyo diyolar inşallah seninde öyle olur bende bu ay ovulasyon testi deniyorum oda olmazsa doktora gitcem yaşım 35 iyice gerilmeye başladımİnşallah inşallahilk evlendiğim sırada biz 3 ay korunduk sonrasınde denemelerimiz oldu baktık olmuyor bir sene sonunda doktora gittik ben pcos olduğumu hastanede öğrendim çünkü benim adetlerimde hep düzenliydi bekarlıkta da evlenincede yani anlayamadık o yüzden. 3 kere yumurta çatlatma büyütme tedavisi oldum olmayınca rahim filmi istendi adet zamanımı bekliyorum sonrasında film çekinicem sonrasında aşılama olacak bakalım nasip
![]()