Ovulasyon testimi degerlendirir misiniz?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
IMG_6225.webp 85BB6847-2306-463C-A48A-EA6610767466.webp kizlar yumurtlama sorunum var cok umutsuz olarak test yapmaya basladim ve yaklasik 10 gundur yapiyorum dun aksam bu sabah ve bu aksam testlerimin gozle gorulur derecede koyulastigini gordum degerlendirebilir misiniz?

En ustteki dun aksam
Ortadaki bu sabah
En alttaki de bu aksam

Sanirim bir kac gune daha da koyulasir degil mi?

Yumurtlamadigim icin normalde cok heyecanlandim sanirim yumurtam buyuyor ki cizgi koyulasmaya basladi

Son düzenleme:
Canim yarin sabah tekrar yap ama bu aksami degerlendir derim

Evet canım yumurtlama zAmanın gelmiş bugünleri degerlendir mutlaka denk

Alay ettigimi dusunmeyin ne olur ama ben su an korunma suresindeyim:) ilac kullanmadan adet gormuyorum yillardir ama hamile kalabildim gectigimiz yaz. Doktorum sasirdi kaldi yumurtlama olmadan hamile kalamazsin yumurtluyosan adet olursun bunun baska izahi yok dedi. Sonra bebegimi kaybettim ne yazikki kurtaj oldum ve kafama cok takildi kurtaj dan sonra korunmam gerekiyor ama bu arada yumurtluyor muyum yoksa yumurtlamiyor muyum bilemedim kiydim paraya 50 li ovulasyon testi aldim sabah aksam yapiyorum. Su an sonuc bu. Cok sevindim demekki yumurtlamam var.

Degerlendirsem bile korunmam gerektigi icin bir anlami olmayacak.ama yumurtladigima emin olmak icin fikrinizi almak istedim. Sagolun sekerler:)

Canim doktorun biraz tuhaf galiba yumurtalama olsada olmasada adet olursun ki ayrica maddm yumurtan olmuyor nasil bebegin oluyor doktorunu iyi sec yeniden bence arkadas tavsiyesi
Alay ettigimi dusunmeyin ne olur ama ben su an korunma suresindeyim:) ilac kullanmadan adet gormuyorum yillardir ama hamile kalabildim gectigimiz yaz. Doktorum sasirdi kaldi yumurtlama olmadan hamile kalamazsin yumurtluyosan adet olursun bunun baska izahi yok dedi. Sonra bebegimi kaybettim ne yazikki kurtaj oldum ve kafama cok takildi kurtaj dan sonra korunmam gerekiyor ama bu arada yumurtluyor muyum yoksa yumurtlamiyor muyum bilemedim kiydim paraya 50 li ovulasyon testi aldim sabah aksam yapiyorum. Su an sonuc bu. Cok sevindim demekki yumurtlamam var.

Degerlendirsem bile korunmam gerektigi icin bir anlami olmayacak.ama yumurtladigima emin olmak icin fikrinizi almak istedim. Sagolun sekerler:)

Canim doktorun biraz tuhaf galiba yumurtalama olsada olmasada adet olursun ki ayrica maddm yumurtan olmuyor nasil bebegin oluyor doktorunu iyi sec yeniden bence arkadas tavsiyesi
Doktorum yumurtlamanda sorun yok ama neden adet olmuyorsun bilmiyorum dedi cok fazla doktorla gorustum hepsi ayni cevabi verdi ama demekki yumurtlama var hatta ben bebek istiyorum klomen felan ne varsa ver dedim sen kendi kendine gebe kalabiliyorsun once korunma suren bitsin bir muddet dene sonra olmuyorsa bakariz dedi

Back
X