Ovulasyon testimi yorumlar mısınız arkadaşlar

wqputrsrz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2023
1.375
359
43
Pcos var bende yumurtlama takibi yapıyorum beni bilgilendirebilir misiniz arkadaşlar, ne zaman birliktelik önerilir?

Fotoğraf yükledim

Eklentiler

• IMG_8265.webp
    IMG_8265.webp
    76,9 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_8264.webp
    IMG_8264.webp
    107 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_8263.webp
    IMG_8263.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 52
gunluk ardasik mi yaptiniz? son 3 gun catlamamis sanirim yumurta, o gunleri degerlendirmek lazim, siliklesene kadar yapmaya devam edin cunku pik seviyesine gelmis zateb. ben yaptigimda ertesi gun siliklesiyordu ama sizde 3 gun devam etmis

Pcos silik olabilir senin yukaridan 4 ile 6 pozitif gorünüyor riske atma degerlendr pozitif gunleri t cizgisi cden daha koyu olursa pik birde yumurta akı servikal mukus takibi yap cnku o yumurta aki senin yumurtanin olgunlastigini gosteren belirtidir

gunluk ardasik mi yaptiniz? son 3 gun catlamamis sanirim yumurta, o gunleri degerlendirmek lazim, siliklesene kadar yapmaya devam edin cunku pik seviyesine gelmis zateb. ben yaptigimda ertesi gun siliklesiyordu ama sizde 3 gun devam etmis
Sondakini bugün yaptım, gün gün yapıyorum… 3 günü değerlendirmek lazım dimi doğru anladım

Pcos silik olabilir senin yukaridan 4 ile 6 pozitif gorünüyor riske atma degerlendr pozitif gunleri t cizgisi cden daha koyu olursa pik birde yumurta akı servikal mukus takibi yap cnku o yumurta aki senin yumurtanin olgunlastigini gosteren belirtidir
O zaman bu 2/3 günü değerlendirmek lazım dimi… yani silikleşene kadar

Sondakini bugün yaptım, gün gün yapıyorum… 3 günü değerlendirmek lazım dimi doğru anladım
bugunu degerlendirin, bugun olmazsa da yarini degerlendirin, bir yandan ovulasyon testi yapmaya devam edin, pcos olunca gec catliyor sanirim bakalim ne zaman catliycak🙂

Pcos olanlarda ovulasyon testi tam sonuç vermiyo bence lh hep yüksek ya. Bak iki tane pike yakın var ama tam pik değil.
Ama bende hiç böyle çıkmıyordu ilk kez bu kadar çift çizgi çıktı en sondakini şimdi yaptım

Eklentiler

• IMG_8358.webp
    IMG_8358.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_8357.webp
    IMG_8357.webp
    101,1 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_8356.webp
    IMG_8356.webp
    152,9 KB · Görüntüleme: 28
Ama bende hiç böyle çıkmıyordu ilk kez bu kadar çift çizgi çıktı en sondakini şimdi yaptım
Pcos düzenli yumurta geliştirememe hali öncekilerde yeterli boyutta yumurtam yoktur ama bu ay 2 tane vardır belki bilemeyiz bunu. Bence sadece gün aşırı birliktelik önemli bu testler önemli değil.

Pcos düzenli yumurta geliştirememe hali öncekilerde yeterli boyutta yumurtam yoktur ama bu ay 2 tane vardır belki bilemeyiz bunu. Bence sadece gün aşırı birliktelik önemli bu testler önemli değil.
çok doğru, testlerin tabi önemi vardır ama bizim gibi pcoslar için sıkıntı testtlere göre hareket ediyoruz

Back
X