Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk alttan 1. testte pik yakalamışsın günlerinide yazsaydın iyiydiFotoğraf yükledim
Günlerin önemi yok canım ben sırasıyla dizdim onları yukardan aşağıya :)ilk alttan 1. testte pik yakalamışsın günlerinide yazsaydın iyiydi
Sondakini bugün yaptım, gün gün yapıyorum… 3 günü değerlendirmek lazım dimi doğru anladımgunluk ardasik mi yaptiniz? son 3 gun catlamamis sanirim yumurta, o gunleri degerlendirmek lazim, siliklesene kadar yapmaya devam edin cunku pik seviyesine gelmis zateb. ben yaptigimda ertesi gun siliklesiyordu ama sizde 3 gun devam etmis
O zaman bu 2/3 günü değerlendirmek lazım dimi… yani silikleşene kadarPcos silik olabilir senin yukaridan 4 ile 6 pozitif gorünüyor riske atma degerlendr pozitif gunleri t cizgisi cden daha koyu olursa pik birde yumurta akı servikal mukus takibi yap cnku o yumurta aki senin yumurtanin olgunlastigini gosteren belirtidir
bugunu degerlendirin, bugun olmazsa da yarini degerlendirin, bir yandan ovulasyon testi yapmaya devam edin, pcos olunca gec catliyor sanirim bakalim ne zaman catliycakSondakini bugün yaptım, gün gün yapıyorum… 3 günü değerlendirmek lazım dimi doğru anladım
Silikleşene kadar devam diyelim inşAllah :))))bugunu degerlendirin, bugun olmazsa da yarini degerlendirin, bir yandan ovulasyon testi yapmaya devam edin, pcos olunca gec catliyor sanirim bakalim ne zaman catliycak![]()
Pcos olanlarda ovulasyon testi tam sonuç vermiyo bence lh hep yüksek ya. Bak iki tane pike yakın var ama tam pik değil.
Ama bende hiç böyle çıkmıyordu ilk kez bu kadar çift çizgi çıktı en sondakini şimdi yaptımPcos olanlarda ovulasyon testi tam sonuç vermiyo bence lh hep yüksek ya. Bak iki tane pike yakın var ama tam pik değil.
Pcos düzenli yumurta geliştirememe hali öncekilerde yeterli boyutta yumurtam yoktur ama bu ay 2 tane vardır belki bilemeyiz bunu. Bence sadece gün aşırı birliktelik önemli bu testler önemli değil.Ama bende hiç böyle çıkmıyordu ilk kez bu kadar çift çizgi çıktı en sondakini şimdi yaptım
çok doğru, testlerin tabi önemi vardır ama bizim gibi pcoslar için sıkıntı testtlere göre hareket ediyoruzPcos düzenli yumurta geliştirememe hali öncekilerde yeterli boyutta yumurtam yoktur ama bu ay 2 tane vardır belki bilemeyiz bunu. Bence sadece gün aşırı birliktelik önemli bu testler önemli değil.