Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testimi yorumlar mısınız arkadaşlarım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

_haziran

..Kömür Gözlü Kız..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
507
450
303
Selam kızlarım,

Bu ilk gebelik için yaptığım ilk ovulasyon testim.
Biri silik diğeri net çizgi, 7 Haziran cumartesi de yumurtlama görünüyor.

Yorum yapar mısınız ben haftasonuna kadar hergün mü birlikte olayım yoksa gün aşırı mı🙏🤦🏻‍♀️

Beni doğru yönlendirmenizi rica ediyorum kızlar🙏

Eklentiler

• IMG_8722.webp
    IMG_8722.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 145
  • IMG_8724.webp
    IMG_8724.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 132
Selam kızlarım,

Yorum yapar mısınız ben haftasonuna kadar hergün mü birlikte olayım yoksa gün aşırı mı🙏🤦🏻‍♀️

Bu iki resimde pik değil canım yapmaya devam et

Pik yaptığı gün en az kontrol çizgisi kadar koyu çıkıyor. Silik çıkması önemli değil. Test yapmaya devam et

Peki bu silik çizgilerde ilişki yapmam gerekir mi sizce kızlarım🫣🙏

Selam kızlarım,

Beni doğru yönlendirmenizi rica ediyorum

Peki bu silik çizgilerde ilişki yapmam gerekir mi sizce kızlarım🫣🙏
Yapabilirsin belki yarın pik çıkar belli olmaz pik öncesini de değerlendirmede fayda var

Selam kızlarım,

Canım ikisinin aynı koyulukta olması gerekiyor

Merhaba benim testlerimide yorumlarmısınız sürekli çift çizgi çıkıyor ama bugün yaptığımda t çizgisi daha koyu acaba pik olan gün bugünmü öyleyse diğerleride eşit koyulukta ne yapacağımı şaşırdım 😊 yumurtlama olup çatlamama mı olmuyor bir bilginiz var mı ?

Merhaba benim testlerimide yorumlarmısınız sürekli çift çizgi çıkıyor ama bugün yaptığımda t çizgisi daha koyu acaba pik olan gün bugünmü öyleyse diğerleride eşit koyulukta ne yapacağımı şaşırdım 😊 yumurtlama olup çatlamama mı olmuyor bir bilginiz var mı ?
Bugün çok koyu çıkmış bence pik bugün olmuş canım. Yarın çatlamış olur. Değerlendir mutlaka 🌸

Kızlar selam. Ben ovulasyon testi yaptım bugün ilk kez. Reglim bittikten sonra 4. Gün yapmış oldum yani. Yumurtama gerçekleşmiş mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_5015.webp
    IMG_5015.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 34
Selam kızlarım,

Bu da benim pik oluşmadı 27 Haziran yumurtlama günüm gösteriyordu bir türlü yakalayamadım doğruyu nasıl yakalayacağız doğru sonuca nasıl ulaşacağız ben de pek bilemedim şu ama seninki henüz oluşmamış negatif yani diğer çizgide kontrol çizgisi ile aynı koyuluk da hatta ondan daha koyu olması gerekiyormuş ondan 12 ve 36 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyor muş yani o pi gördükten sonra o günü ve sonraki günü değerlendirmek gerekiyormuş

Eklentiler

• IMG_8291.webp
    IMG_8291.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar selam. Ben ovulasyon testi yaptım bugün ilk kez. Reglim bittikten sonra 4. Gün yapmış oldum yani. Yumurtama gerçekleşmiş mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Seninki muhtemelen yarın çatlar gibime geliyor çok yakın çünkü koyu bence bugün de değerlendir yarın bir daha test yap

Bence yumurtlama olmuş ben hem yumurtlama hemde sonraki 3 günü de değerlendirmiştim, bugün ve sonraki günü mutlaka değerlendir derim canım🙏🙂

Bu da benim pik oluşmadı 27 Haziran yumurtlama günüm gösteriyordu bir türlü yakalayamadım doğruyu nasıl yakalayacağız doğru sonuca nasıl ulaşacağız ben de pek bilemedim şu ama seninki henüz oluşmamış negatif yani diğer çizgide kontrol çizgisi ile aynı koyuluk da hatta ondan daha koyu olması gerekiyormuş ondan 12 ve 36 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyor muş yani o pi gördükten sonra o günü ve sonraki günü değerlendirmek gerekiyormuş
Çok teşekkür ederim canım, benim gebelik oluştu şimdi kesenin oluşmasını bekliyorum Allah’ın izniyle haftaya da kontrole gideceğim🫠🙏

Çok teşekkür ederim canım, benim gebelik oluştu şimdi kesenin oluşmasını bekliyorum Allah’ın izniyle haftaya da kontrole gideceğim🫠🙏
Aaaaa sizin adınıza çok sevindim ovülasyon testleri ile mi sağladınız bunu

Aaaaa sizin adınıza çok sevindim ovülasyon testleri ile mi sağladınız bunu
Evet canım ilk konuyu açtığımdan beri hergün ovulasyon testi yaptım , pik yaptıktan sonra ki 4 günü ben üst üste değerlendirmiştim🤭😌

Hatta örnek olsun atayım sana oradan bakarsın🙏
7 pik oldu ben de 7-8-9-10 değerlendirmiştim🫣🫠 arada bazıları gebelik testi, ilk 15 haziranda gebelik testi ince çizgi görmüştüm, sonra hem ovü testi yaptım hemde gebelik şükürler olsun 😌🤲🏼 doktor da çok erken farketmişsin dedi 🙂🌺

Eklentiler

• IMG_8938.webp
    IMG_8938.webp
    69,3 KB · Görüntüleme: 34
Evet canım ilk konuyu açtığımdan beri hergün ovulasyon testi yaptım , pik yaptıktan sonra ki 4 günü ben üst üste değerlendirmiştim🤭😌

Hatta örnek olsun atayım sana oradan bakarsın🙏
7 pik oldu ben de 7-8-9-10 değerlendirmiştim🫣🫠 arada bazıları gebelik testi, ilk 15 haziranda gebelik testi ince çizgi görmüştüm, sonra hem ovü testi yaptım hemde gebelik şükürler olsun 😌🤲🏼 doktor da çok erken farketmişsin dedi 🙂🌺
adetten kaç gün sonra başladım teste

Yumurtlamaya kadar gün aşırı mı değerlendirdiniz peki ve yumurtlamayı adet döngüsünün kaçıncı günü gördünüz

Back
X